PEP OPET NADMUDRIO MOURINHA / Bayern se vratio golom u zadnjoj sekundi i uzeo Superkup!

Image
Foto: AP Images

Chelsea je dva puta vodio, preko Torresa u 8. i Hazarda u 93. minuti, no uporni Bavarci vratili su se, prvo preko Riberyja (47), a potom i Martineza u posljednjim sekundama drugog produžetka.

30.8.2013.
23:42
AP Images
VOYO logo

Europski nogometni prvak Bayern pobjednik je ovosezonskog UEFA-ina Superkupa nakon što je u Pragu svladao pobjednika Europske lige Chelsea sa 7-6 (2-2, 1-1, 0-1) boljim izvođenjem 11-eraca, a hrvatski reprezentativni napadač Mario Mandžukić odigrao je svih 120 minuta za Bayern.

Bayern i Chelsea odigrali su odličnu utakmicu u Pragu, Chelsea je dva puta vodio, te su ga samo sekunde dijelile od pobjede, ali na kraju je ipak slavio njemački sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fernando Torres doveo je londonski klub u vodstvo u 8. minuti, a na 1-1 izjednačio je Franck Ribery u 47., te se s tih 1-1 otišlo u produžetke.

Na samom početku dodatnih 30 minuta Eden Hazard je u 93. minuti donio novu prednost "plavima", te je taj rezultat stajao sve do sudačke nadoknade drugog produžetka. A tada je samo nekoliko sekundi prije isteka vremena Javi Martinez pogodio za 2-2 i 11-erce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom izvođenja udaraca s bijele točke svih pet igrača Bayerna bilo je precizno, dok je petom izvođaču kod Chelseaja, Romeluu Lukakuu njemački vratar Manuel Neuer obranio udarac i tako donio pobjedu svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo