prvi favorit lige prvaka / 'Bayern igra najbolji nogomet u Europi'

Image
Foto: AP

"Bayern igra najbolji nogomet u Europi. Momčad posjeduje kvalitetu, a ima i sjajnog trenera koji zna kako pobjeđivati u ovom natjecanju", kazao je Carlo Ancelotti.

18.2.2014.
19:51
AP
VOYO logo

Trener najtrofejnijeg europskog nogometnog kluba Real Madrida Carlo Ancelotti smatra kako aktualni europski prvak Bayern i ove sezone ima najviše izgleda za osvajanje Lige prvaka.

"Bayern igra najbolji nogomet u Europi. Momčad posjeduje kvalitetu, a ima i sjajnog trenera koji zna kako pobjeđivati u ovom natjecanju. Bayern ima pobjednički mentalitet što je vrlo važno," kazao je talijanski stručnjak dodavši: "Vrlo je važno što je Bayern u njemačkom prvenstvu osigurao naslov i sada se može maksimalno koncentrirati na Europu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je rekordnih devet puta bio prvak Europe, a ove sezone 'Kraljevski klub' će pokušati dohvatiti 'La Decimu', desetu krunu.

"La Decima je san svakog navijača Reala," dodao je Ancelotti, jedan od tek šestorice stručnjaka koji su bili prvaci Europe i kao igrač i kao trener. Ancelotttiju je to uspjelo dva puta u dresu Milana (1989, 1990), te dva puta na klupi 'Rossonera' (2003, 2007).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo