PROVOKACIJA ILI NEPROMIŠLJENOST / Balotelli u Milanovom dresu!

Napadač Intera Mario Balotelli u popularnoj tv emisiji "Striscia La Notizia" odjenuo dres Milana sa svojim prezimenom i brojem 45.

23.3.2010.
12:26
VOYO logo

Napadač Intera i mlade talijanske reprezentacije Mario Balotelli već je više puta šokirao tamošnju nogometnu javnost kazavši kako navija najvećeg  Interovog rivala - Milan. Ovaj puta Balotelli je otišao i korak dalje te je u popularnoj televizijskoj emisiji "Striscia La Notizia" odjenuo dres Milana sa svojim prezimenom i brojem 45.

Istina, Balotelli nije imao hrabrosti odjenuti dres tijekom intervjua već je to učinio kada je pomislio da su kamere ugašene. Iz Intera je poručeno kako je Balotelli zbog ovog incidenta suspendiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u posljednje vrijeme između mladog nogometaša i trenera Mourinha ne cvatu ruže pa Balotelli uopće nije putovao s ekipom u London na utakmicu protiv Chelseaja. Predsjednik kluba Moratti našao se u tom trenutku između čekića i nakovnja, a čini se kako će nakon ovog Balotellijevog nepromišljenog poteza i vodstvo kluba stati iza Mourinha. A Balotelliju, po svemu sudeći, ne preostaje ništa nego prijeći u redove Milana i konačno okončati tu priču da za jedne igra, a za druge navija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo