Odlazak najvećeg / Balić uoči oproštaja od rukometa za RTL: 'Žalim što nisam duže igrao za reprezentaciju, ali nisu računali na mene'

Jednoj velikoj sportskoj karijeri sutra dolazi kraj. Ivano Balić odigrat će svoju zadnju rukometnu utakmicu. U malenom Wetzlaru Maestro je odlučio reći zbogom, a tamo ga je posjetio i naš Marko Vargek. Kaže Ivano za RTL - ne mogu obećati da neće biti suza

4.6.2015.
18:56
VOYO logo

Ivano Balić odigrat će svoju zadnju rukometnu utakmicu. U malenom Wetzlaru Maestro je odlučio reći zbogom, a tamo ga je posjetio i naš Marko Vargek.

"Iskreno nemam osjećaj da je kraj vjerojatno jer sam donio odluku da je to to. Očekujem malo nervoze. Neki je čudan osjećaj, ali za sada je sve u redu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaze navijači iz Splita, što ga svakako veseli.

"Moram biti spreman na sve. Ako i bude koja suza, neće biti smak svijeta. Ipak 20 godina radim nešto što jako puno volim i bit će u redu ako se pusti koja suza".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi i kako je proveo brojne lijepe godine u svojoj 20-godišnjoj karijeri.

"Ja mogu reći sve iako je bilo i više ovih bolnih poraza nego titula koje su se osvojile, ali mora se znati da je jako teško doći do vrha. Možda su posebnije ove s Portugalom i Atenom, ali u svakoj sam uživao i mogu biti sretan s ovih 20 godina karijere".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Olimpijskih igara otišao je dosta naglo, preko noći.

"Nisu više računali na mene, ali eto tako je ispalo. Ispalo je brzo, izgledalo je kao da ću dobiti poziv pa ništa od toga. Jednostavno o tome više na razmišljam, to je bilo i završilo se i gotovo. Treba se okrenuti naprijed. Jasno da mi je bilo teško, pogotovo par mjeseci. Ali čovjek se navikne na sve", rekao je Ivano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje osjeća li da je mogao još više dati reprezentaciji još koju godinu, rekao je: "Igrač uvijek misli da može, i kad ne može više, misli da može nešto dati. Tko zna, možda bih pomogao, a možda bih bio najlošiji tamo. Nikad nećemo znati. Ali sigurno da sam htio još igrati", priznao je Balić.

Teško ustaje ujutro, a zato je i donio odluku prije šest mjeseci da dođe na mjesto koordinatora muškog rukometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad si stariji igrač i kad igraš puno utakmica godišnje, onda ti se nakupi svega", rekao je Ivano.

Cilj mu je unaprijediti rukomet: "Čeka nas puno posla, treba posložiti sve", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo