'THE SAVAGE'

‘DIVLJAK’ BABIĆ OBJAVIO STRAŠNU FOTOGRAFIJU I POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA: ‘Sve sam riskirao kako vas zabavio…’

Babić je do pobjede nad Littleom sigao nakon nešto više od osam minuta, što mu je bila najdulja borba

Hrvatski boksač Alen Babić u subotu je na priredbi u Lodonu pobijedio Britanca Toma Littlea i stigao do svoje šeste pobjede u karijeri.

BABIĆ JEDNOSTAVNO NIJE MOGAO IZDRŽATI: Nakon velike pobjede opet napao Hrgovića – ‘Sanja me! Progonim ga svaki dan’

Ovo mu je do sada bila najdulja borba, trajala je više od osam minuta, ali Babić je bio veoma uvjerljiv i dominantan u svim rundama.

‘MISLIM DA SAM SLOMIO ŠAKE NA NJEMU’: Zastrašujući Babić uspavao Britanca i doznao hoće li sada u ring s Hrgovićem

‘Ring je život’

Nakon borbe dao je intervju u kojem zapravo uopće nije previše govorio o borbi s Littleom već se u potpunosti posvetio prozivanu Filipa Hrgovića.

[VIDEO] POGLEDAJTE KAKO JE BABIĆ RAZBIO BRITANCA: Nakon bombardiranja sjevnuo je ubojiti desni kroše i Little je pao

“Hrgović se kladio protiv mene i baš mi je drago što je izgubio novac. On je moj sunarodnjak, Hrvat, živimo dva kilometra jedan od drugoga, a on se kladi na Littlea. To samo pokazuje da pojma nema o boksu ni o povijesti boksa. Jako je dobar tehničar, ali protiv mene to nije dovoljno. Ring je život. Kad ja uđem u ring, stavljam svoj život na kocku za vas, on to neće učiniti jer je sebičan. Čim se navijači vrate u dvorane, želim borbu s njim”, poručio je Babić.

Sedam dana odmora

Nakon borbe Babić se oglasiona Instagramu gdje je objavio fotografiju jednog svojeg udarca tijekom meča protiv Littlea i napisao sljedeću poruku:

“Moja vojsko, moja braćo. Sve sam vam dao, tri borbe u tri mjeseca. U svaku sam ušao kao da mi je posljednja, riskirao sam sve za vašu zabavu. Nadam se da sam vas zabavio koliko sam mogao u ovim teškim vremenima. Uzet ću svojih sedam dana odmora i onda će Savage ponovno biti gladan. Tom je dao sve od sebe i dobio je puno teških udaraca. On je moj brat i uvijek će to biti.”

 

Povratak na Net.hr