BABIĆ JEDNOSTAVNO NIJE MOGAO IZDRŽATI: / Nakon velike pobjede opet napao Hrgovića - 'Sanja me! Progonim ga svaki dan'

Image

Nakon borbe dao je intervju u kojem zapravo uopće nije previše govorio o borbi s Littleom

21.11.2020.
23:22
VOYO logo

Hrvatski boksač, Alen Babić, brutalno je nokautirao Britanca Toma Littlea u trećoj rundi i upisao je šestu pobjedu za redom i do sada još uvijek ne zna za poraz. Ovo mu je do sada bila najdulja borba, trajala je više od osam minuta, ali Babić je bio veoma uvjerljiv i dominantan u svim rundama.

Nakon borbe dao je intervju u kojem zapravo uopće nije previše govorio o borbi s Littleom već se u potpunosti posvetio prozivanu Filipa Hrgovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrgović se kladio protiv mene i baš mi je drago što je izgubio novac. On je moj sunarodnjak, Hrvat, živimo dva kilometra jedan od drugoga, a on se kladi na Littlea. To samo pokazuje da pojma nema o boksu ni o povijesti boksa. Jako je dobar tehničar, ali protiv mene to nije dovoljno. Ring je život. Kad ja uđem u ring, stavljam svoj život na kocku za vas, on to neće učiniti jer je sebičan. Čim se navijači vrate u dvorane, želim borbu s njim", poručio je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sanja me i ja ga progonim'

Pitali su ga o njegovu "old school" stilu boksa, a on je to sve opet izvrnuo na Hrgovića. "Ništa ne fejkam, Hrgović je fejker od glave do pete, ja nisam, ja sam stvaran, volim se boriti i zabavljati ljude. Uvijek ću biti takav", rekao je Babić.

Na koncu su ga pitali hoće li staviti Hrgovića u poziciju da ne može odbiti borbu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već je u toj poziciji, nigdje ne može ići bez da ga pitaju za Savagea. Sanja me. Savage ga progoni, svaki dan. Želim se boriti s njim kad se navijači vrate, da svi vide kako pada. On je fejk, bori se s vrećama za napucavanje, ljudima od 50 godina. Ali sve je OK, volim Hrgovića", zaključio je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo