'MISLIM DA SAM SLOMIO ŠAKE NA NJEMU': / Zastrašujući Babić uspavao Britanca i doznao hoće li sada u ring s Hrgovićem

Image

Odmah nakon meča Babić je stao pred kamere Sky Sportsa i komentirao je meč

21.11.2020.
22:22
VOYO logo

Hrvatski boksač Alen Babić nastavio je svoj uspješni boksački put i upisao je veliku pobjedu protiv Britanca Toma Littlea. Babić je slavio nokautom u trećoj rundi nakon što je dominirao prve dvije runde i pošteno isprebijao Britanca. Babiću je ovo šesta pobjeda u karijeri i sve je dobio nokautom.

Odmah nakon meča Babić je stao pred kamere Sky Sportsa i komentirao je meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Primio je jako puno udaraca i mislim da sam slomio članke na šakama na njegovoj glavi. No, ja mogu još deset puta bolje od ovoga. On je rekao da želi u rat, ali to se nije dogodilo. Svi to kažu, a nitko ne ispuni. Ja želim izazov", rekao je Babić u prisutnosti organizatora i promotora Eddiea Hearna pod čijim je patronatom i naš najbolji boksač Filip Hrgović.

"Želio sam ga srušiti već u prvoj rundi i dobro sam ga uzdrmao. Bio je teži od mene puno je vježbao, ali to nema veze s boksom. Ja boksam, ja nisam u teretani, ne mršavim, ne pazim na takve stvari, ja samo boksam", zaključio je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Meč s Hrgovićem?

Zatim je riječ uzeo Eddie Hearn. "On je razarač, stara škola teškaškog boksa. Nikada nećemo saznati što on zaista može ako mu ne damo priliku na većoj razini, a on polako dolazi tamo. Ljudi se već raspituju za Babića, a on im ovako odgovara", rekao je Hearn i onda otkrio kada će Babić ponovo u ring i hoće li biti meča s Hrgovićem.

"Boksat će opet na eventu Whyte i Povetkina. Borba s Hrgovićem? Hrgović je za sada na malo višoj razini, a Babić tamo još treba doći, no na vrlo je dobrom putu", rekao je Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo