Ivanišević će izludjeti: Veliko razočaranje za hrvatsku perjanicu!

Veliko razočaranje za Marina Čilića, njegove navijače, ali i njegovog trenera Gorana Ivaniševića.

10.6.2014.
18:15
VOYO logo

Bolji je od 25-godišnjeg Međugorca u prvom je kolu bio Australac hrvatskih korijena Marinko Matosevic sa 6-4, 6-4.

Tri su međusobna dvoboja dosad odigrali ovi tenisači i svaki je put slavio Čilić, no Matosevic je u utorak na londonskoj travi napokon dočekao svoju priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australac je bolje servirao u ovom meču o čemu svjedoči i podatak da je naš tenisač imao samo dvije prilike za break, po jednu u svakom setu.

Nije ih znao realizirati, za razliku od 60. igrača svijeta koji je iskoristio Čilićeve pogreške i oduzeo mu servis po jednom u svakom setu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi hrvatski reket prije dvije je godine osvojio Queen's Club, a lani je igrao u finalu što znači da će izgubiti veliki broj bodova na ATP ljestvici na kojoj trenutno zauzima 26. mjesto.

Vrlo loš dan u Londonu imao je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić. Nakon što je neočekivano ispao u 1. kolu pojedinačnog dijela ATP turnira u Queen's Clubu, isto mu se dogodilo i u parovima...

Čilić i Brazilac Andre Sa još su u ponedjeljak osvojili prvi set protiv Nicholasa Monroea i Vaseka Pospisila. U nastavku meča su, međutim, Amerikanac i Kanađanin kreirali preokret i na kraju slavili s 4-6, 6-4, 10-3.

Podsjetimo, nekoliko sati ranije je Čilić u 1. kolu pojedinačne konkurencije izgubio od Australca Marinka Matosevica sa 6-4, 6-4. Prije dvije je godine Čilić osvojio ovaj turnir, a lani je igrao u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo