Čilić neočekivano lako i brzo 'izletio' s turnira u Miamiju

Hrvatski tenisač Marin Čilić po prvi je put ove sezone zaustavljen u prvom nastupu na nekom od ATP turnira. Bolji je od njega u 2.

22.3.2014.
18:48
VOYO logo

Francuz je upisao prvu pobjedu u drugom međusobnom ogledu protiv tenisača iz Međugorja slavivši sa 6-2, 7-6(5). Čilić je odigrao daleko ispod svojih ovogodišnjih partija, pogotovo kada je njegov početni udarac u pitanju. Ubacio je svega 44 posto prvih servisa, a nakon drugog početnog udarca osvojio je svega 39% poena (17-43).

Roger-Vasselin je sjajno iskoristio loš dan našeg tenisača, izborio je osam break-lopti, od kojih je iskoristio dvije, obje u prvoj dionici. Naš je tenisač imao tri lopte za obrat, sve u prvom setu, ali nijednu nije iskoristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom se setu Čilić nekako dovukao do tie-breaka, poveo je s 2-0, potom spasio dvije meč-lopte protiv servisa, da bi još jednom ispustio poen na svom početnom udarcu i trećoj meč lopti Francuza.

Ukupno gledajući Francuz je sasvim zasluženo prošao dalje jer je osvojio čak 22 poena više od Čilića (79-57), te je na svom servisu bio iznimno siguran tijekom cijelog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo