JEDANAESTERAC ZA POBJEDU / Arsenalu prednost pred uzvratom

Image

Arsenal je na domaćem terenu svladao Romu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka te time ostvario malu prednost pred uzvrat za tjedan dana.

25.2.2009.
6:37
VOYO logo

Nogometaši Arsenala pobijedili su Romu 1:0 golom Robina van Persieja u 37. minuti iz 11-erca u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka, igranom na Emirates stadionu.

Nizozemac je sam realizirao penal koji je izborio, a krivac za penal bio je francuski branič Rimljana Philippe Mexes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to Romin šesti uzastopni poraz na engleskom tlu. Ovaj put mogu biti, međutim, itekako zadovoljni, jer Arsenal je trebao uvjerljivo slaviti.

Brazilski vratar rimske momčadi, Doni, bio je apsolutno fantastičan, nesavladiv iz igre. Osim što im je puno poskidao Brazilac, nogometaši Arsenala svog su trenera Wengera izludjeli promašujući čiste prilike. U 50. je minuti Bendtner iz stopostotne prilike prebacio vrata, a isto je samo koji trenutak kasnije ponovio i Samir Nasri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rimljana, Luciano Spalletti, bio je svjestan kako je njegova ekipa mogla proći i gore. "Imali smo sreće i sjajnog vratara Donija. Ovo je prilika koju sada moramo ugrabiti i mi moramo biti jednako agresivni i superiorni na svom terenu.", izjavio je Spalletti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo