remi chelseaja i uniteda / Arsenal pobjedom preuzeo vrh premierligaške ljestvice: Bilić nakon osam kola konačno uzeo tri boda

Manchester United prekinuo je niz od tri uzastopna poraza u prvenstvu, ali je i šestu utakmicu zaredom ostao bez pobjede odigravši 0-0 protiv Chelseaja

28.12.2015.
20:51
VOYO logo

Nogometaši Arsenala probili su se na prvo mjesto Premier lige zahvaljujući 2-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Bournemoutha u susretu 19. kola, Manchester United i Chelsea su u najiščekivanijem susretu dana odigrali 0-0 na Old Traffordu, dok je Slaven Bilić sa svojim West Ham Unitedom upisao pobjedu nakon osam utakmica bez punog plijena svladavši Southampton sa 2-1 (0-1).

Arsenal je do očekivana tri boda protiv Bournemoutha stigao pogocima Gabriela Pauliste (27) i Mesuta Ozila (62). "Topnici" sada imaju 39 bodova, jedan više uz utakmicu više od drugog Leicester Cityja, te četiri više od trećeg Tottenham Hotspura i četvrtog Manchester Cityja, koji također ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


All Goals HD Arsenal 2 - 0 Bournemouth 28 12 2015 by footballTV

Leicester i Manchester City igrat će međusobno u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United prekinuo je niz od tri uzastopna poraza u prvenstvu, ali je i šestu utakmicu zaredom ostao bez pobjede odigravši 0-0 protiv Chelseaja. United je bio aktivnija momčad s boljim prigodama, no i dalje ne zna za pobjedu još od 21. studenoga i utakmice protiv Watforda. Chelsea je, pak, i u drugom susretu nakon smjene Josea Mourinha osvojio bod, u subotu je odigrao 2-2 protiv Watforda. United je sada šesti na ljestvici sa 30 bodova, dok je Chelsea 14. sa 20 bodova.

West Ham United je nakon pet remija zaredom uspio osvojiti tri boda i to preokretom protiv Southamptona. Gosti su poveli autogolom Jenkinsona (13-ag), a bodove "čekićarima" donijeli su Antonio (69) i Carroll (79). Nikica Jelavić nije konkurirao za nastup u momčadi West Hama koja je ovom pobjedom skočila na sedmo mjesto sa 29 bodova, dok je Southampton 12. sa 24 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


All Goals HD West Ham 2 - 1 Southampton 28 12 2015 by footballTV

Tottenham se probio na treće mjesto nakon što je na gostovanju pobijedili Watford 2-1. Golove za 'Spurse' zabili su Erik Lamela (17) i Son Heung-Min (89), dok je pogodak za domaćine postigao Odion Ighalo (41). Tottenhamu je put do pobjede olakšalo isključenje domaćeg braniča Nathana Akea u 63. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton je ponovo odigrao utakmicu punu preokreta i ponovo ostao bez pobjede. Nedavno je odigrao 3-3 protiv Bournemoutha, pa je izgubio od Leicester Cityja 2-3, a danas je na svom Goodison Parku izgubio od Stoke Cityja 3-4.

Gosti su vodili 1-0 i 2-1, Everton je sve okrenuo u 3-2, no Stoke je u zadnjih deset minuta zabio dva gola za pobjedu. Odlučujući pogodak postigao je Marko Arnautović iz kaznenog udaraca u sudačkoj nadoknadi. Strijelci za Stoke bili su i Xherdan Shaqiri (16, 45), te Joselu (80), dok su golove za Everton zabili Romelu Lukaku (22, 64) i Gerard Deulofeu (71).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norwich City je u derbiju začelja pobijedio Aston Villu 2-0 golovima Jonathana Howsona (24) i Dieumercija Mbokanija (87).

WBA je golom Fletchera (78) slomio Newcastle United, dok su Crystal Palace i Swansea odigrali bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utorak donosi derbi između Leicester Cityja i Manchester Cityja, a kolo u srijedu zatvaraju Sunderland i Liverpool.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo