NISU MU PRODUŽILI UGOVOR / Argentinci smijenili Maradonu

Image

U tamošnjem su nogometnom savezu odluku o neproduživanju ugovora donijeli jednoglasno. Maradonin je sastav na SP-u u JAR-u ispao teškim porazom od Njemačke 4-0 u četvrtfinalu.

27.7.2010.
21:26
VOYO logo

Diego Armando Maradona (49) nije više izbornik argentinske nogometne reprezentacije. Čelnici Argentinskog nogometnog saveza (AFA) odlučili su da neće produžiti ugovor s jednim od najboljih nogometaša svih vremena i najboljim kojega je Argentina ikada imala.

"Izvršni odbor AFA, koji se sastao u punom sastavu, jednoglasno je odlučio kako neće produžiti ugovor s gospodinom Diegom Maradonom kao izbornikom argentinske reprezentacije", rekao je glasnogovornik AFA-e Ernesto Cherqui Bialo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona je argentinsku reprezentaciju preuzeo u listopadu 2008. godine. Uz puno muke uspio se s reprezentacijom plasirati na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku, a tamo je ispao u četvrtfinalu gdje je sa 0-4 Argentina izgubila od Njemačke.

Reprezentaciju Argentine će u prijateljskoj utakmici protiv Irske u Dublinu 11. kolovoza voditi izbornik mlade reprezentacije Sergio Batista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo