Antić: Tole držao tajni sastanak sa igračima pred meč s Australijom

Bivši selektor optužio Karadžića da ga je minirao na SP u Južnoj Africi

28.1.2013.
19:14
VOYO logo

Bivši selektor Srbije Radomir Antić optužio je predsednika FSS Tomislava Karadžića da je bez njegovog znanja držao sastanak sa igračima pre odlučujućeg meča grupne faze na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine.

U intervjuu za Mozzart Sport, sadašnji trener kineskog Šangdunga, demantovao je da je do sukoba sa Karadžićem došlo nakon nesporazuma da li nemački golman srpskog porekla Mihael Rensing treba da dobije poziv u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nije to razlog. Veći je problem... Problem je bio što je predsednik sebi dozvolio da sa nekim igračima napravi sastanak pred meč s Australijom. Bez mog znanja! Meni iza leđa - tvrdi je Antić koji nije hteo da otkrije o kojim reprezentativcima je reč.

- Nebitno s kojim igračima, a naravno da znam o čemu su razgovarali. Svašta... Pa video sam kako su igrali - kaže Antić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon neuspeha na Mundijalu usledio je pomalo neočekivani odlazak Antića sa mesta selektora.

- Hteo sam da ostanem, imao sam ugovor, ali FSS je doneo tu odluku i to je njihova stvar. Nikada neću do kraja razumeti zbog čega je do toga došlo. Ali, ne nedostaje meni taj posao, koliko Srbiji Radomir Antić. Ja sam zaista prepoznao da je narod bio uz nas. Proteći će Savom i Dunavom mnogo vode da se to na neki način ponovi - rekao je Antić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo