Play ponuda

Antić: Tole držao tajni sastanak sa igračima pred meč s Australijom

shimmer fallback

Bivši selektor optužio Karadžića da ga je minirao na SP u Južnoj Africi

28.1.2013.
19:14
Play ponuda

Bivši selektor Srbije Radomir Antić optužio je predsednika FSS Tomislava Karadžića da je bez njegovog znanja držao sastanak sa igračima pre odlučujućeg meča grupne faze na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi 2010. godine.

U intervjuu za Mozzart Sport, sadašnji trener kineskog Šangdunga, demantovao je da je do sukoba sa Karadžićem došlo nakon nesporazuma da li nemački golman srpskog porekla Mihael Rensing treba da dobije poziv u reprezentaciju.

- Nije to razlog. Veći je problem... Problem je bio što je predsednik sebi dozvolio da sa nekim igračima napravi sastanak pred meč s Australijom. Bez mog znanja! Meni iza leđa - tvrdi je Antić koji nije hteo da otkrije o kojim reprezentativcima je reč.

- Nebitno s kojim igračima, a naravno da znam o čemu su razgovarali. Svašta... Pa video sam kako su igrali - kaže Antić.

Nakon neuspeha na Mundijalu usledio je pomalo neočekivani odlazak Antića sa mesta selektora.

- Hteo sam da ostanem, imao sam ugovor, ali FSS je doneo tu odluku i to je njihova stvar. Nikada neću do kraja razumeti zbog čega je do toga došlo. Ali, ne nedostaje meni taj posao, koliko Srbiji Radomir Antić. Ja sam zaista prepoznao da je narod bio uz nas. Proteći će Savom i Dunavom mnogo vode da se to na neki način ponovi - rekao je Antić.

Play ponuda
Play ponuda