Zanimljiv odabir /

Amerikanac nazvao novorođenog sina Šampion nakon što je osvojio Super Bowl

Image
Foto: Profimedia

Jefferson je stigao u bolnicu oko pola sata nakon rođenja sina, kojem je preostalo dati ime. Ta je odluka, barem za ovaj par, bila prilično laka

22.2.2022.
8:49
Profimedia
VOYO logo

Wide receiver NFL prvaka Los Angeles Ramsa, Van Jefferson, doživio je najbolji dan u životu ranije ovoga mjeseca. Naime, prošlu nedjelju Jefferson je zajedno s Ramsima slavio na Super Bowlu, najvećem američkom sportskom događaju.

Nekoliko trenutaka nakon što je osvojio prvenstvo, Jefferson je saznao kako mu je žena u porođaj. On je istog trenutka napustio slavlje na stadionu i uputio se u bolnicu, ali je zbog gužve zakasnio i preko videopoziva pratio porođaj svoje žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jefferson je stigao u bolnicu oko pola sata nakon rođenja sina, kojem je preostalo dati ime. Ta odluka, barem za ovaj par, bila je prilično laka. Jefferson i njegova žena Samaria odlučili su imenovati sina Šampion. Očito je kako je dobio ovo ime zbog trijumfa na Super Boiwlu, ali Jefferson je otkrio i drugo značenje imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ovaj je nogometaš rekao kako je ime savršeno i zbog njegove žene koja je bila "ratnica" tijekom Super Bowl tjedna. Njih dvoje su razgovarali o mogućnosti porođaja tijekom utakmice i bili su spremni na taj scenarij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo