Mladi sportaš u više navrata davio bivšu curu, prijatelji ga snimali

Student i član momčadi američkog nogometa na sveučilištu Middle Tennessee State J.D. Jones uhićen je sa svojim prijateljima i suigračima zbog iživljavanja na 19-godišnjoj djevojci.

25.7.2013.
8:37
VOYO logo

Dvadesetogodišnji J.D. Jones je optužen zbog maltretiranja i davljenja svoje 19-godišnje bivše djevojke Ronni Cantrell, dok su njegovi prijatelji i suigrači Rodney O'Neal i Marcus Robinson završili iza rešetaka zbog ohrabrivanja i snimanja kolege tijekom iživljavanja.

Policija je objavila da posjeduje video na kojem J.D. Jones davi svoju djevojku Ronni, dok ga prijatelji podržavaju i komentiraju ovaj 'hrabri' čin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka tvrdi da su je njezin bivši dečko i njegovi prijatelji maltretirali punih osam mjeseci i tako uzimali novac za kupovinu marihuane.

Jedno od iživljavanja je optuženi trojac i snimio, a sud će odlučiti hoće li snimka biti objavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na videu se vidi kako Jones davi Ronni jednom rukom stojeći ispred nje, a zatim cijelom rukom primivši ju odostraga. Žrtva je konstantno molila da ju puste, no oni su ju ismijavali dok se gušila. O'Neal i Robinson su komentirali tu scenu i govorili kako se to konstantno događa svaki dan", stoji u policijskom priopćenju.

Trojac se, naravno, nalazi u pritvoru, a prvo saslušanje pred sudom imaju 29. kolovoza, isti dan kada će njihovi suigrači otvoriti novu sezonu protiv Western Caroline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo