KULTNI KAPETAN GANE / Afrički nogometni rekorder optužen za ubojstvo

Image
Foto: AP Images

Kapetana nogometne reprezentacije Gane Asamoaha Gyana lokalni mediji optužuju za umiješanost u ubojstvo ganskog repera Castra i njegove djevojke Janet Bandu.

25.9.2014.
14:30
AP Images
VOYO logo

Ganski mediji su objavili kako je Asamoah Gyan, napadač Al Aina kojeg vodi naš Zlatko Dalić, u ritualnom ubojstvu skrivio smrt svog najboljeg prijatelja ganskog repera Castra i njegove djevojke Janet Bandu.

Reper pravog imena Theophilus Tagoe i njegova djevojka nestali su u srpnju u turističkom resortu Adu tijekom godišnjeg odmora kojeg su provodili u društvu Gyana i njegove obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se da su se utopili, no njihova tijela još uvijek nisu pronađena zbog čega su se pojavile razne glasine.

Policija za sada šuti, no oglasio se Gyan koji je demantirao navode lokalnog tiska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su suluda nagađanja. Ljudi koji nas optužuju za takvu ludost nemaju nikakvih dokaza i to je čisti plod njihove mašte. Mi nismo krivi za nestanak Castra i Janet Bandu. Nemamo ništa s tim slučajem, nitko od nas nije otišao na pučinu s Castrom i Bandu. Ne možemo vam opisati u kakvom smo šoku i boli zbog njihovog nestanka i dali bi sve samo da nam se vrate", poručila je obitelji Gyan.

Asamoah Gyan je afrički rekorder sa šest postignutih pogodaka na Svjetskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Al Ain igra od 2012. godine, a prije toga je bio član Sunderlenda, Rennesa, Udinesea i Liberty Professionalsa. Za Ganu je odigrao 84 utakmice i postigao 43 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo