HRVAT ODUŠEVIO SVOG TRENERA /

Adams: "Divim se Kranjčaru"

Image

Menadžer Premierligaša Portsmoutha, Tony Adams, očaran je igrama hrvatskog nogometnog reprezentativca Nike Kranjačara u tolikoj mjeri da ne može zamisliti momčad bez njega.

10.12.2008.
14:49
VOYO logo

Kranjčar, koji je ove sezone propustio velik broj utakmica zbog ozljede desnog gležnja, podjednako dobro igra objema nogama pa ga Adams može premještati po terenu. Srećom, piše The News, Kranjčar nema nikakvih problema s problematičnim zglobom, pa Adams lakše diše.

"On je sjajan timski igrač. Zna igrati nogomet i potreban mi je u momčadi bilo na desnoj ili lijevoj starni, bilo odmah iza napadača. Tako razmišljam o njemu. Nedostajao nam je, a sad ga ponovno imamo u kadru i sve dok će moći igrati, imat će veliku ulogu u ostatku naše sezone", pun je hvale Adams za hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Divim mu se, veliki sam njegov navijač. U momčadi imamo mnogo talentiranih nogometaša, čime sam zadovoljan, a Niko je svakako jedan od njih".

Utakmicu kojom je Portsmouth izgubio svaku nadu da će nastaviti igrati u Ligi UEFA-e, premierligaški je klub odigrao u Njemačkoj protiv Wolfsburga. A, i ondje je Kranjčar u potpunosti "razoružao" svog menadžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je veličanstven. Mislim da mu pozicija iza napadača najviše odgovara, ali njegova mi svestranost nudi mnogo opcija. Koristili smo ga mnogo puta na lijevoj strani, povremeno na desnoj, a zatim kao isturenog veznjaka u Njemačkoj, gdje je, ponavljam, odigrao fantastičnu utakmicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike