SUAREZ ILI BALE? /

A Oscar za najboljeg glumca ide... Vi odlučite!

Image
Foto: Youtube

Čini se kako ni u kolijevci fair-playa ne možemo pobjeći od ovakvih ružnih scena.

8.10.2012.
9:28
Youtube
VOYO logo

Često su se u prošlosti nogometaši i navijači Liverpoola žalili zbog reputacije LuisaSuareza među engleskim sucima. Bilo je ponekad iritantno gledati kako Urugvajcu ne žele suditi čiste jedanaesterce samo zato što je poznat kao igrač koji lako pada u kaznenom prostoru.

No, u nedjelju je ponovno pokazao zašto je dospio na zao glas. Liverpool punih 75 minuta nije uspio slomiti otpor žilavog Stokea što je navelo Suareza da glumom pokuša natjerati suca da pokaže na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajno je napadač Redsa ušao u kazneni prostor, čak se vješto oslobodio svog čuvara, no okružen trojicom gostujućih igrača izabrao je najlakši put - simulaciju. Urugvajca čak nitko nije ni dotaknuo, ali njega to nije omelo da sramotnom glumom, a potom i čuđenjem što penal nije suđen izazove gnjev svih obožavatelja nogometa.

Slična se stvar dogodila i na dvoboju Tottenhama i Aston Ville. Veznjak Spursa GarethBale i vratar Ville Guzan trčali su prema jednoj 'ničijoj' lopti. Velšanin je prvi stigao do nje, ali je nakon toga pao kao pokošen iako ga gostujući vratar nije niti dotaknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako ni u kolijevci fair-playa ne možemo pobjeći od ovakvih ružnih scena...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo