Veliki spektakl u Kameleonu uz Mineu, Ellu i I.Bee

Klub Kameleon je za petak 17. siječnja pripremio veliki glazbeni spektakl svim svojim posjetiteljima. Kraljice hrvatskog dancea Minea, Ella i I.Bee (Ivana Banfić) vratit će vas 90-te.

Jedinstvena je to prilika da tri velike hrvatske zvijezde, koje su žarile i palile domaćom glazbenom scenom prije 20-tak godina ponovno vidite na jednom mjestu. Minea, Ella i I.Bee izvodit će svoje najveće hitove 90-tih godina, a atmosferu će dodatno zapaliti DJPinja koji će puštati strane dance hitove.

Kako bi atmosfera bila što uvjerljivija, Klub Kameleon prvih će 150 posjetitelja nagraditi s fosfornim naočalama i narukvicama, a svi gosti na ulazu će se imati priliku slikati uz plakate pjevačica koji su izrađeni u prirodnoj veličini. Uz to, cijeli će klub biti ukrašen balonima, nastup sve tri pjevačice će pratiti izazovne plesačice, a na velikom plazma ekranu bit će prikazani spotovi pjesama iz 90-tih.

//www.youtube.com/embed/x8eDod4CMOU

Svi oni koji osjećaju nostalgiju za vremenom hrvatskog dancea i za sve one koji u njemu ponovno žele uživati, imaju priliku u ovoj izuzetno uzbudljivoj večeri! Cijena ulaznice do ponoć iznosi 30 kuna, a nakon ponoći 40 kuna.

Povratak na Net.hr