Klapa Kampanel u Arsenalu

U zadarskom Arsenalu u petak, 11. veljače nastupit će jedna od najboljih domaćih klapa – Kampanel. Svoju je popularnost doživjela obradama suvremenih pop skladbi.

Klapa Kampanel osobitu je prepoznatljivost stekla obradama suvremenih pop skladbi, izdala je dva nosača zvuka. Prvi je studijski album “Aj ća, volin te” kojim se predstavlja u novom vokalno instrumentalnom izričaju – složenom kombinacijom autorskih pjesama i obrada popularnih pop izvođača 80-ih godina u Hrvatskoj.

Drugi nosač je DVD i CD kojim je predstavljen koncert iz Gavelle u studenom 2008. Među nagradama koje je klapa Kampanel osvojila ističu se nagrada za najbolju glazbu na festivalu „Zadarfest. 2010“. za pjesmu „Ja iden doma“, prva nagrada ocjenjivačkog suda na „Hrvatskom festivalu klapa i mandolina- Opatija 2010“, te Grand prix na festivalu duhovne šansone „Uskrs festu“ 2006.. u Zagrebu za pjesmu „Lanterna moje duše“. 2009. godine album „Aj ča volin te“ bio je nominiran za diskografsku nagradu Porinu u tri kategorije, a Porina su osvojili u kategoriji najbolje klapske izvedbe.

Koncert započinje u 22 sata.

Cijena ulaznice: 40 kuna u pretprodaji, 50 kuna na dan koncerta.

Prodaja ulaznica: Arsenal, Dallas music shop

Povratak na Net.hr