Raspametite ga striptizom

U samo nekoliko jednostavnih pokreta

Ako nešto uzbuđuje muškarce, onda je to skidanje krpica sa ženskog tela. Ukoliko mu priredite senzualni striptiz, kolena će mu još dugo klecati, ješće vam sa dlana, a seks će biti fenomenalan! Donosimo neke savete za skidanje kojima ćete ga hipnotisati.

Izludite ga

Obucite nešto seksi. Muškarce jako zanima šta se krije pod vašom odećom pa ispod nje obucite seksi zavodljivi donji veš. Dakle, obične bele “bakine” gaćice ne dolaze u obzir. Obucite seksi crvene čipkaste gaćice, tangice ili prozirne gaćice. Nemojte zaboraviti na seksi brus, a po mogućnosti stavite i podvezice i “haltere” – to će ga totalno izludeti. Visoke pete nisu na odmet.

Odaberite muzičku podlogu

Nemojte pustiti neku pesmu koja bi svojim ritmom od vas zahtevala skakanje ili vrtenje po šipki. Bolje pustite neku laganu ambijentalnu muziku. Počnite da plešete tako da se lagano i senzualno uvijate. Kada budete počeli da se skidate, možete da stavite muziku nešto bržeg ritma. Nemojte mu dozvoliti da vas dodiruje, a vi njega povremeno pomilujte rukom ili komadom odeće I sedate mu u krilo i vrtite zadnjicom. Kad skinete čarapu, stavite mu nogu u blizinu njegovog međunožja. Dozvolite mu da je malo pomiluje, a ako se zanese, pomerite mu ruke. Nemojte žuriti nego uzmite dovoljno vremena da mu postepeno otkrijete svaki deo tela. Već je lud od nestrpljenja, zar ne?

Skidajte se pa se obucite

To će ga potpuno izludeti! Prvo spustite bretelu brusa, a zatim je vratite na mesto. Uradite to nekoliko puta, a kada brus bude pao, pokrijte grudi rukama. Ivicu gaćica malo pomerite i dozvolite mu da nakratko vidi vaše međunožje i zadnjicu, a zatim se opet pokrijte. Svaki odbačeni deo odeće bacite partneru u ruke – miris će ga dodatno zavesti. Kada se sasvim skinete, mazite se i dodirujte po celom telu. Odložite penetraciju koliko god je to moguće. Tek kad vidite da je na ivici eksplozije, dozvolite mu da preuzme inicijativu.

Povratak na Net.hr