Kako da kažete dečku svoju tajnu želju

U pravo vreme, na pravom mestu

Svi mi imamo neke tajne, erotske želje koje bismo voleli da ostvarimo. Ono što je najveći problem, pogotovo kod onih sramežljivih, jeste kako reći partneru šta želite. Verujte nam, sve je u momentu. Treba odabrati pravi trenutak.

Pravo vreme

Naravno da svog partnera nećete mobilnim pitati šta misli o vašoj lagano perverznoj ideji dok se on vozi tramvajem. Idealno je da odaberete neki trenutak kada ste oboje opušteni i intimni i da mu date dovoljno vremena da razmisli, a ne da ga saterate u ćošak i čekate da što pre ispali odgovor: da ili ne. Dakle, osim tramvaja, izbegavajte i vreme tik pre seksa, kao i prve mesece furanja kada se još ne poznajete dobro jer će stvoriti nepotrebnu napetost i mogućnost pogrešnih interpretacija.

Prave reči

Pre nego išta kažete, savetujemo vam da počnete govor time da svom partneru uputite poneki kompliment, jer sve što kasnije kažete, ma koliko uzbudljivo bilo, druga strana može da protumači kao kritiku dosadašnjeg seksualnog života. Dakle, ovo što smo radili ti nije bilo uzbudljivo? Naime, seksualnost je jedno od retkih područja života u kojem smo užasno osetljivi. Shvatili ste. Nema šanse da ćete svoju fantaziju sprovesti u delo ako počnete rečenicom:

Znaš, moj bivši je obožavao…

Prava reakcija

Postoji nekoliko mogućih varijanti vašeg poveravanja. Ako vam se posreći, možda uspete da je isprobate i zavolite, ali šta ako druga strana odbije naš predlog? Naravno da ga nećete ni na šta nagovarati niti nuditi lovu, ali ako je njegov odgovor li-la, možda ipak vredi da još jednom nežno pokušate, a onda odustanete. S druge strane, nije korektno snebivati se ako nam seksualna maštarija druge strane nije prihvatljiva. Treba ceniti kada nam se neko poveri i izloži. Uostalom, možda partner ima neku drugu želju koju biste mogli da ispunite?

Povratak na Net.hr