I vaša vagina može izgledati mlađe i to bez operacije!

Nisu samo muškarci ti koji muku muče s veličinom i izgledom spolnog organa. Sve je više žena koje svoje genitalije podvrgavaju zahvatima kao što je pomlađivanje vagine.

Novi kozmetički tretman, koji će omogućiti ženama starijim od 40 godina da imaju kvalitetniji seksualni život, tako što će se moći odlučiti za ‘dizajnersku vaginu’ i to bez potrebe za operacijom, bit će uskoro moguć u Velikoj Britaniji.

Revolucionarno punilo poboljšat će izgled ženskog intimnog područja koje je s godinama izgubilo tonus i elastičnost na isti način kao što i lice gubi to isto zbog pada razine estrogena tijekom i nakon menopauze.

Stručnjaci objašnjavaju da će se DesirialR davati kao injekcija na sličan način kao što se ‘puni’ i lice, a ovaj je tretman namijenjen ženama koje su izgubile interes za seks zbog nezadovoljstva izgledom, ženama nakon razvoda te onima koje imaju mlađeg partnera.

Takozvane cougar žene, žene koje imaju puno mlađeg muškarca, u porastu su u Velikoj Britaniji. Pokazala su to nedavna istraživanja.

Upravo zbog toga sve su popularnije brazilske depilacije, lasersko uklanjanje dlačica, izbjeljivanje vagine i slični tretmani koji ženama omogućavaju da se još bolje osjećaju u vlastitom tijelu i da dobro izgledaju.

Proizvod, koji se bliži završnim fazama kliničkih ispitivanja, trebao bi biti predstavljen tijekom vikenda u Londonu. Očekuje se da će za Novu godinu biti dostupan u Velikoj Britaniji.

‘Ženska vagina je poput usana na licu, u smislu da je sklona dehidraciji, osobito za vrijeme i nakon menopauze. Tada poprima izgled zbog kojeg mnoge žene osjećaju nelagodu. U prošlosti su liječnici tim ženama predlagali operaciju vaginalnog pomlađivanja. DesirialR ženama omogućuje isto to, ali bez operacije’, kaže doktorica Kathyrn Taylor Barnes.

Proces bi trebao trajati ne više od 20 minuta, a trajanje učinka je između šest i 12 mjeseci.

Povratak na Net.hr