Hvalevrijedni savjeti da se proljepšate u tren oka i olakšate si život

Lijepi ljudi su uspješniji. Atraktivnim osobama se čašće opraštaju pogreške, a ukoliko su još i simpatični, mogu čak zaraditi i manju kaznu na sudu od onih kojima fizički izgled nije nešto čime se mogu pohvaliti.

Je li se trend da druge sudimo prema izgledu s godinama promijenio? Da, u današnje vrijeme lijep izgled i privlačnost cijenimo više nego ikad, tvrde stručnjaci.

Znanstvenici su otkrili što možete poduzeti kako biste ostavili što bolji dojam u ‘onom krtitičnom’ prvom kontaktu.

San

Zdrav san i dovoljno spavanja svakako će doprinijeti vašoj privlačnosti.

Crveno

Bez obzira jeste li muškarac ili žena, u svoju garderobu unesite što više crvenih odjevnih artikala.

Dioptrijske naočale

Djelovat ćete pametnije, ali ne i privlačnije.

Profil

Vaša lijeva strana je vaša bolja strana, stoga je koristite prilikom fotografiranja.

Sreća i ponos

Sreća je privlačna kod žena, ali ne kod muškaraca. Ponos je privlačan kod muškaraca, ali ne i kod žena. Temelji onoga što smatramo privlačnim ne mijenjaju se tijekom odrastanja.

Vjera u život

Snažan osjećaj da život ima smisla čini ljude privlačnijima.

Prehrana

Zbog voća i povrća ćete biti privlačniji.

Tetovaže

Jedna tetovaža nne govori previše o osobi koja je ima. Više tetovaža koje su vidljive, pa čak i nametljive usko se povezuju s devijantnim ponašanjem. Istraživanja su pokazala kako osobe s tetovažama i pirsevima u ranijoj dobi postaju seksualno aktivni, pa i promiskuitetni.

Oči

Želite li se nekome svidjeti, ostvarite kontakt očima. Primjerice, koliko se dvije osobe sviđaju jedna drugoj može se zaključiti i iz toga koliko često se pogledavaju.

Prijatelj

Ukoliko ništa od navedenog nije upalilo, ovo sigurno hoće. Izlazite s prijateljem ili prijateljicom koja vam odgovara kada su u pitanju životni stavovi i razmišljanja, ali je fizički manje privlačan od vas.

Povratak na Net.hr