Play ponuda

Vjenčanje iz snova - neka proljetne mladenke procvjetaju

Image
5.2.2018.
13:51
Play ponuda

Kada je u pitanju njihov dan iz snova, mladenke žele da apsolutno sve bude savršeno: od haljine, frizure, šminke, glazbe, pa sve do buketa i cvjetnih dekoracija kojim se ukrašava prostor. Za ovo posljednje (a možda i najbitnije jer ostvaruje prvi dojam vjenčanja) ideje možete pronaći u floralnim senzacijama branda Letizia, jednog od izlagača jubilarng 20. Sajma vjenčanja, koji se od 8 do 11. veljače održava u Areni Zagreb.

Brand Letizia nastao je iz velike ljubavi i talenta Letizie Zadravec, međunarnodno poznate i priznate floristice koja svojim vizionarstvom sve dekoracije čini jednisvenima. Letizia je nasljednica cvjećarske obitelji Zadravec koja već 35 godina svojim florističkim majstorijama, različitim cvjetnim instalacijama te nebrojnim pobjedama na domaćim i inozemnim cvjetnim natjecanjima.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

"Obožavam svoje mladenke. Nemate pojma koliko je to predivan osjećaj kada nekome stvoriš taj njegov dan iz bajke i napraviš ga točno onakav kakvoga je netko sanjao " kaže Letizia Zadravec, žena koja je zaljubljena u svoj posao.

Njene cvjetne kreacije poznate su diljem Hrvatske, a njezin atelje neizbježno je mjesto mladencima u potrazi za savjetom za uređenje sale i odabira idealnog rješenja za svoj dan iz snova. Letizia je neizostavno ime na cvjetnoj sceni, a njene su najbolje preporuke osmjesi i zadovoljstvo klijenata. „Svakom klijentu pristupamo individualno pa tako svaka mladenka kreira svoje vjenčanje uz najbolje savjete iskusne floristice čije se znanje očituje u prepoznavanju idealnog stila za svaku svoju mladenku“, kaže Mesqael koja je u odrastanju uz cvijeće razvila ne samo ljubav prema cvjetnoj dekoraciji već i strast prema vizualnom uređenju prostora pa tako zajedno s majkom Letiziom ponosno ispunjava želje budućim mladencima.

shimmer fallback
shimmer fallback

Na Sajmu vjenčanja ovoga vikenda u Areni, budući mladenci imat će prilike upoznati rad Letizije te potražiti savjet kako ostvariti vjenčanje iz snova!

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda