Reebok Zig Kinetica II stigle u Buzz

13.10.2021.
6:47

Poznati brand nastavlja razvijati proizvode na ZigTech tehnologiji koja predstavlja standard za inovacije, funkcionalnost i besprijekorni dizajn.

Reebokov Zig Kinetica model već je sezonama ultimativna tenisica koju obožavaju moderni kreativci koji se žele istaknuti u masi. Ove sezone omiljeni globalni fitness i lifestyle brand predstavlja novu verziju popularnog modela - Zig Kinetica II. Novi model je spoj retro inspiracije, naprednog dizajna i sportskog stila te osigurava udobnost pri svakom koraku.

Reebok nastavlja graditi svoje proizvode na ZigTech tehnologiji koju je razvio prije deset godina, a koja predstavlja standard za inovacije, funkcionalnost i besprijekorni dizajn. Karakteristike Zig Kinetica II modela koje se posebno ističu su tehnologije Floatride Fuel za udobnost, ZIG Energy Shell za povratak energije te ZIG Energy Bands, jedinstveni potplat koji se širi i skuplja poput gumene trake za trčanje, olakšavajući svaki pokret. Pomičući granice dizajna za 2021. godinu, Zig Kinetica II predstavlja paletu energičnih boja i inovativnu strukturu tenisice koja u prvi plan stavlja svoju vidljivu tehnologiju. Rezultat je transcendentni lifestyle model tenisice koji svakom ljubitelju kvalitetne obuće osigurava lakoću kretanja.

Zig Kinetica II  model dostupan je u Buzz trgovinama i na web shopu.

Više informacija o novom lifestyle modelu dostupno je na LINKU.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali