Pogledajte! / Predstavljen novi hrvatski studio dizajnerskog namještaja - IL LEÓR

Image

Poznata hrvatska pjevačica Indira Levak, zajedno sa suprugom Miroslavom Levakom i poslovnim partnerom Denijem Oreškim, predstavila je novi hrvatski studio dizajnerskog namještaja 'IL LEÓR'.

5.3.2024.
9:59
VOYO logo

U Family Mallu u Zagrebu okupili su se brojni uzvanici i poznata lica koja su došli podržati brend koji istovremeno obećava kvalitetu, estetiku i dizajn kako bi obogatio prostor i život svakog kupca.

Image

”Naša vizija je transformirati prostor pružajući mu luksuzni dizajn koji odražava individualnost i stil svakog kupca. Ponosni smo što možemo reći kako je sav namještaj IL LEÓR-a proizveden u Bjelovaru u našoj radionici” rekao je Miroslav Levak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Priča o proizvodnji dizajnerskog namještaja i namještaja po mjeri započela je još 2005. godine kada je poduzetnik Miroslav Levak pokrenuo proizvodnju sprava za vježbanje koje su doživjele izniman uspjeh, a svoju viziju nastavio je graditi sa suprugom Indirom i partnerom Denijem u IL LEÓR-u.

Image

”Kroz glazbenu karijeru otkrila sam svoju ljubav prema estetici i dizajnu. Upravo me ta strast inspirirala da pokrenemo IL LEÓR i da domaćoj publici predstavimo svijet luksuza i visoke kvalitete spojene u priču hrvatskog dizajna” izjavila je Indira koja je zabavila sve uzvanike koncertom iznenađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

IL LEÓR istovremeno kombinira modernu estetiku s tradicionalnom izradom namještaja, a svaki komad se može prilagoditi prostoru odabirom materijala, veličine ili boje.

U liniji proizvoda kupci mogu pronaći sjedeće garniture, stolove, stolice, ormariće, police, vaze i još mnogo toga, sve s pažljivo odabranim detaljima i izvanrednim dizajnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Veselimo se što ćemo podijeliti naše kreacije s ljubiteljima dizajna diljem Hrvatske i regije, nadajući se da ćemo inspirirati nove trendove i osigurati užitak i udobnost naših kupaca, njihovih doma, ali i poslovnih prostora” zaključio je Deni Oreški.

Image

Studio namještaja IL LEÓR nalazi se u Family Mallu na adresi Velimira Škorpika 11b. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo