Detro / Jedini ultra tanki novčanik za muškarce u koji stanu sve kartice i novčanice, a ne strši iz džepa

Image

Niste jedini muškarac na svijetu koji muči muku sa glomaznim novčanikom

29.1.2023.
0:05

Čak 9 od 10 ispitanika žali se na neudobnost i težinu kada nose novčanik u džepu ili torbi.

S tim odmah dolaze dodatni problemi – ne možete pronaći karticu koja vam treba. Novčanice vam se gužvaju, a kovanice ispadaju.

Sada na našem tržištu možete naći Detro, ultra tanki novčanik koji kombinira vrhunsku izradu s dovoljno odjeljaka za kartice i metalnim držačem novčanica.

shimmer fallback
shimmer fallback

Profinjen modni dodatak za sigurnu pohranu novca i dokumenata

Iskoristite prednosti pretinca za beskontaktno plaćanje i metalnog držača

Detro novčanik je tanak i lagan do mjere da ga ne osjetite u džepu, ali ne može ni ispasti iz njega. Pitate se kako:

  1. Njegove dimenzije su samo 12 x 8 x 1 cm.
  2. Sve kartice i dokumenti su pregledno poredani u sedam pretinaca.
  3. S vanjske strane se nalazi jedan pretinac za karticu. Dizajniran je tako da je ne morate vaditi kada plaćate beskontaktno.
  4. Metalni držač drži novčanice na način da ih pritišće, i tako novčanik ostaje tanak čak i kad u njemu imate puno novca.

Ovo je primjer čiste funkcionalnosti za kojom ste dugo tragali. Nema nepotrebnih pregrada i detalja, a sve vam je pri ruci.

Upečatljiv novčanik koji obogaćuje vaš stil

I dizajnom je ovaj novčanik daleko od običnog. Obratite pažnju na reljefnost na površini – osjetit ćete je i pod prstima. Na prednjem dijelu novčanika primijetit ćete elegantan grb i otvor za očitavanje kartice.

Nadalje, tu je i galantnost koje se ne bi posramili ni direktori velikih korporacija. Čiste linije i luksuznu tamnoplavu nijansu uklopit ćete s hlačama i odijelima različitih stilova.

Udoban je za nošenje i jednostavan za korištenje

Zaboravite na preturanje po novčaniku. Poput pravog šarmera, izvadite novac ili karticu u sekundi, bez traženja i gubljenja vremena.

Detro je idealan novčanik za novo doba, kada manje koristite gotovinu, a više kartice.

Bez problema stane u džep hlača, košulje, sakoa ili jakne. Možete opušteno sjesti ako ga držite u stražnjem džepu. Nema više nelagode i deformacija na odjeći zbog teškog novčanika.

Vaše stvari su na sigurnom

Novčanik neće mijenjati oblik niti se habati po rubovima. Šavovi su čvrsti, pregrade kompaktne, a boja neće blijediti.

Detro će vam biti na raspolaganju godinama.

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta – samo na Dokishop stranici pronađite Detro – Moderan tanki novčanik, i ostvarite 50 % popusta!

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti, i novac će vam biti vraćen.

NAPOMENA: Popust na ovaj moderni novčanik je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada ovog modernog tankog novčanika!

Kad postanete vlasnik ovog novčanika, bit ćete mirni godinama.

shimmer fallback
shimmer fallback