Spremno i sigurno na put / Budi spreman za ljetne vožnje na omiljenom dvokotaču – motociklističke rukavice koje jamče sigurnost i pritom izgledaju vrhunski

Image

Dobre i kvalitetetne motociklističke rukavice su mnogo važnije nego što mislite.

28.5.2023.
0:01

Osim što čine svaku vožnju ugodnom i zabavnom -  doslovno vam mogu spasiti kožu.

Prilikom odabira novih rukavica trebate uzeti u obzir nekoliko parametara, kao što su vrsta materijala, kako vam pristaju na ruci, za koje godišnje doba su namijenjene, pa čak i to kakve terene preferirate tijekom vožnje.

Dolazi ljeto i sunčano vrijeme, nove avanture na cesti vas čekaju,  no to ne znači da trebate ugroziti sigurnost i voziti bez rukavica. Ovo vrijeme je idealno da obogatite svoju moto opremu novim parom rukavica  koje su prilagođene vašim potrebama i stilu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nove motociklističke rukavice Ducket ispunit će sve vaše potrebe za kvalitetnim rukavicama uz koje ćete se osjećati sigurno i zaštićeno pri svakoj vožnji, a pritom dobro izgledati.

Izrađene su od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurale udobno pristajanje koje ne ugrožava sigurnost. Pružaju odličan hvat i kontrolu nad upravljačem, osiguravajući vam samopouzdanje i spretnost  na cesti.

Zajamčena sigurnost i zaštita

Rukavice će zaštititi vaše ruke od vjetra ili kiše, a ono zbog čega su iznimno važne jest činjenica da čuvaju ruke u slučaju modrica ili padova. Motociklističke rukavice Ducket imaju ojačani gornji sloj te jastučić za zaštitu dlanova kao prevenciju u slučaju ozljeda.

Izrađene su od čvrstih materijala, otpornih na habanje, ali dovoljno fleksibilnih, kako biste imali što bolji osjećaj za komande. Površina dlana je otporna na klizanje, a na prstima imaju rupice za ventilaciju. Na taj način vaše će ruke ostati na savršenoj temperaturi, te će rukavice spriječiti njihovo znojenje i vlaženje.

shimmer fallback
shimmer fallback

Odgovorite na važne pozive bez skidanja rukavica

Ducket rukavice također su opremljene osjetljivošću na dodir zaslona. Više se nećete morati boriti sa skidanjem rukavica kada budete trebali koristiti telefon ili drugi uređaj osjetljiv na dodir. Osjetljivi vrhovi prstiju omogućuju vam upotrebu mobitela s lakoćom.

Ducket rukavice će vam osigurati sigurnu vožnju tijekom dugih sati, kao i udoban hvat za laku kontrolu komandi gasa i kočnice. Savršeno prianjaju uz ručke i omogućuju vam potpunu mobilnost šake i okretne prste.

Treba li vam još razloga da čim prije čim prije isprobate Ducket rukavice?

  • Pružit će vam optimalnu rashlađenost ruku i prozračnost tijekom vožnje
  • ojačana zaštita na prstima i šaci - za sve nepredvidive situacije
  • izdržljive i čvrste – jednom kad uložite u ove rukavice, trajat će vam godinama
  • praktične  - koristite mobilni uređaj bez skidanja rukavica

Uz Ducket rukavice, svaka se vožnja pretvara u nenadmašnu avanturu!

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta - samo na Dokishop stranici pronađite Ducket rukavice, i ostvarite nevjerojatne popuste!

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti, i novac će vam biti vraćen.

NAPOMENA: Popust na ove rukavice je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Ducket rukavica.

Ducket – rukavice za vozače spremne na sve izazove!

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre