OGLAS

Cijepajte drva pritiskom na gumb / bez sjekire, sigurno i jednostavno

Image

Cijepali ste drva sjekirom i sada vam je svaki mišić na tijelu ukočen. Tipična priča pred sezonu grijanja! Srećom, danas postoje novi načini kako se ovaj važan posao može obaviti i dosta lakše.

2.12.2023.
0:02

Poštedite se nepotrebnog napora i odmah prijeđite na modernu metodu – alatku koja se može montirati na bušilicu ili akumulatorski odvijač.

Image
Image

Svrdlo koje se lako montira na bilo koju bušilicu cijepa drva dvostruko brže od sjekire

Sjekire ostavite u 20. stoljeću

Odložite vašu sjekiru negdje u kut šupe i zaboravite na nju. Dosta je bilo mučenja s nekvalitetnim sječivom koje stalno spada, te velikimpanjevima i balvanima koje je nemoguće savladati!

Sve više kućanstava uviđa kako je priprema ogrjeva itekako iscrpljujuća, i zato prelaze na napredne alate. Svrdlo se pokazalo kao neprikosnovena alternativa zastarjelim načinima cijepanja drva.

Štedite snagu uz specijalizirano svrdlo za drvo

Najveća prednost svrdla jest to što radi na električni pogon i time zamjenjuje ljudsku snagu. Nakon godina korištenja loših sjekira, bit će vam neobično što ćete bez ikakvih neugodnosti savladati veće količine drva.

Montirajte svrdlo na bilo koju bušilicu. Koristeći njenu električnu snagu, svrdlo se rotira velikom brzinom i cijepa deblo. Pronađite položaj i tehniku koji vam najviše odgovaraju za što brži rad.

Ogrjev spreman dok kažete keks

Do sada su vam bili potrebni dani i dani za nekoliko metara drva. U pomoć su vam dolazili rođaci i susjedi, ili ste nekome skupo plaćali da nacijepa sve umjesto vas.

Čim počnete koristiti SplitPro – alatku za cijepanje drva, sve će se promijeniti. Bit će vam dovoljan jedan dan da završite s pripremama za zimu i nećete bacati novac na brojne pomagače koji skupo naplaćuju svoj rad.

Izvrstan i za pripremu potpale i roštilja

Ovaj svestrani alat za cijepanje drva izvrstan je za hrast, cikoriju, orah i mnoge druge vrste drva.

Što je najbolje, kompaktan je i lagan, pa se može ponijeti bilo gdje. Kada krećete na vikendicu ili izlet sa obitelji i prijateljima, koristit ćete ga za pripremu potpale, logorske vatre i roštilja.

Image
Image

Čelična glava svrdla radi umjesto vas

Zašiljena glava i protuklizni utor sprječavaju klizanje i poboljšavaju učinkovitost pri radu. SplitPro je izrađen od izdržljivog ugljičnog čelika, otpornog na udarce i habanje, s dugim vijekom trajanja.

Probajte SplitPro već danas i uživajte u nevjerojatnim rezultatima!

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta – samo na Dokishop stranici pronađite SplitPro – Alatku za cijepanje drva, i ostvarite nevjerojatne popuste!

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.

NAPOMENA: Popust na ovu alatku za cijepanje drva je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada SplitPro – alatke za cijepanje drva.

Ova alatka za cijepanje drva uvodi naša kućanstva u 21. stoljeće

Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
As u rukavu
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Šetnja s lavom
default_cta
Moj pas Marmaduke
Megadance
Vozi moj auto
Maša i medvjed
Ljubavna zamka
default_cta
U klinču
Lijek za život