Ako vjerujete da svaki recept ima svoju priču, posjetite JaKuham!

Priče o nastanku jela, prigode u kojima ih konzumiramo, razmišljanja o namirnicama – ono je što većini ljudi hranu čini uzbudljivom.

30.3.2015.
11:13
VOYO logo

Na web-stranicama JaKuham svoje priče o hrani donose pobjednik prvog hrvatskog Masterchefa Šime Sušić, Sanja Štrbac, koja se posvetila tradicionalnoj kuhinji, Tina Uglješić, poznata po pripremanju sirove hrane te brojni drugi gastro stručnjaci.

U pričama Šime Sušićadoznat ćete odakle mu ljubav prema gljivarenju, kako je otkrio čari obilaženja placeva, zašto lokardu smatra podcijenjenom te mnoge druge nepoznate detalje iz njegovog (gastro) života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim priča, na stranicama JaKuham možete pronaći i njegove videosavjete za filetiranje ribe, izradu domaće tjestenine, čišćenje sipe te kupnju i pripremu školjaka.

Priče i savjeti namijenjeni su svima, od početnika do iskusnih kuhara. Na istom mjestu pronaći ćete i trikove koji su iznimno jednostavni, a svejedno ih se mnogi od nas nikad nisu sjetili, poput najbržeg načina za odvajanje žumanjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A budući da je hrana sve popularnija i na Instagramu, potražite i pratite JaKuham i na Instagramu.

Sve navedeno i još više donosi vam Jamnica, koja prirodno nema kalorija, gasi žeđ i potiče probavu. Jamnica daje osjećaj lakše probavljivosti hrane, a mjehurići u njoj imaju osvježavajući učinak što ju čini nezaobilaznom uz svaki obrok. U slast!

(_gdeaq = window._gdeaq || []).push(['hit', 'gdehr', '.KrlpjyrpdgpHN77tJYwGWZVDqtZ3IN87kpPK8vXPkz.b7', 'whrtelegfc', 'cjllcpfcvivqsjisznusauxwipnc'], ['viewable', 'gdehr', '.KrlpjyrpdgpHN77tJYwGWZVDqtZ3IN87kpPK8vXPkz.b7', 'tiikiiokax', '_gde_isndwl_tiikiiokax']);

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://gdehr.hit.gemius.pl/gdejs/xgde.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
pikado
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo