Na web-stranicama JaKuham svoje priče o hrani donose pobjednik prvog hrvatskog Masterchefa Šime Sušić, Sanja Štrbac, koja se posvetila tradicionalnoj kuhinji, Tina Uglješić, poznata po pripremanju sirove hrane te brojni drugi gastro stručnjaci.
U pričama Šime Sušićadoznat ćete odakle mu ljubav prema gljivarenju, kako je otkrio čari obilaženja placeva, zašto lokardu smatra podcijenjenom te mnoge druge nepoznate detalje iz njegovog (gastro) života.
Osim priča, na stranicama JaKuham možete pronaći i njegove videosavjete za filetiranje ribe, izradu domaće tjestenine, čišćenje sipe te kupnju i pripremu školjaka.
Priče i savjeti namijenjeni su svima, od početnika do iskusnih kuhara. Na istom mjestu pronaći ćete i trikove koji su iznimno jednostavni, a svejedno ih se mnogi od nas nikad nisu sjetili, poput najbržeg načina za odvajanje žumanjaka.
A budući da je hrana sve popularnija i na Instagramu, potražite i pratite JaKuham i na Instagramu.
Sve navedeno i još više donosi vam Jamnica, koja prirodno nema kalorija, gasi žeđ i potiče probavu. Jamnica daje osjećaj lakše probavljivosti hrane, a mjehurići u njoj imaju osvježavajući učinak što ju čini nezaobilaznom uz svaki obrok. U slast!
(_gdeaq = window._gdeaq || []).push(['hit', 'gdehr', '.KrlpjyrpdgpHN77tJYwGWZVDqtZ3IN87kpPK8vXPkz.b7', 'whrtelegfc', 'cjllcpfcvivqsjisznusauxwipnc'], ['viewable', 'gdehr', '.KrlpjyrpdgpHN77tJYwGWZVDqtZ3IN87kpPK8vXPkz.b7', 'tiikiiokax', '_gde_isndwl_tiikiiokax']);
http://gdehr.hit.gemius.pl/gdejs/xgde.js