STVARAMO POVIJEST OD 1999. / A1 Hrvatska te časti povodom 25. rođendana!

Image

Davne 1999. godine A1 Hrvatska, tadašnji Vipnet, predstavljen je hrvatskom tržištu i otada svojim korisnicima kontinuirano pruža najbolje korisničko iskustvo. Red se zna – slavljenik časti pa tako i A1 Hrvatska nagrađuje svoje korisnike povodom 25. rođendana. U srpnju i kolovozu očekuju vas brojne nagradne igre i iznenađenja pa krenimo redom!

1.7.2024.
10:36
VOYO logo

Slavljenički mjesec započinjemo besplatnim parkingom

Samo dvije godine nakon dolaska na tržište, 2001., prvi smo u Hrvatskoj (i svijetu!) osmislili i lansirali uslugu  mParkinga koja i danas omogućuje korisnicima u cijeloj Hrvatskoj plaćanje parkinga putem SMS poruke. U skladu s tim, slavljenički mjesec započinjemo besplatnim parkingom u iznosu do 5 eura na slavljenički datum, 1. srpnja, za sve A1 korisnike u cijeloj Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve što trebate učiniti je platiti parking mParking uslugom, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Svim Tomato i A1 korisnicima na bonove iznos će biti vraćen u roku od pet dana, a svim A1 privatnim i poslovnim korisnicima na pretplatu iznos će biti umanjen na idućem računu.  

Image

25 vrijednih uređaja za 25 godina s vama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje nastavljamo poklonima kroz Moj A1 aplikaciju kroz koju od 1. do 14. srpnja možete zaigrati nagradnu igru i osvojiti vrijedne nagrade kao što su iPhone 15 Pro, Samsung TV i PlayStation 5. Nagradna igra bit će dostupna svim A1 pretplatnicima, korisnicima bonova i fiksnim korisnicima uz mogućnost osvajanja čak 25 uređaja.

Dodatne gige i jedinice za sve A1 i Tomato korisnike

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, ni to nije sve! Dodatne gige i jedinice na poklon očekuju vas u Moj A1, odnosno Moj Tomato aplikaciji, te ćete ih moći preuzeti od 17. do 21. srpnja. Isto tako, svaki će posjetitelj A1.hr imati priliku ostvariti rođendanske popuste i pogodnosti i to u periodu od 1. do 25. srpnja.

Točnim odgovorima do 25 uređaja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do sredine kolovoza ljubitelji kvizova u A1 vremeplovu moći će pokazati svoje znanje o inovacijama koje su obilježile svijet i A1 Hrvatska, a njih 25 s točnim odgovorima i najboljim vremenom osvojit će 25 uređaja.

Informacije o svim aktivnostima, nagradnim igrama i iznenađenjima koje je A1 pripremio za vas povodom svog 25. rođendana pratite na našoj web stranici ili kontaktirajte našu službu za korisnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo