Otkrijte / 1664 Blanc - pivo sa stilom

Image

1664 Blanc nudi elegantan i osvježavajući okus koji privlači sve one koji traže nešto više od klasičnih pivskih okusa. Svojom suptilnom gorčinom i savršenom harmonijom citrusnih nota i začina, ovo moderno pivo osvaja srca mnogih ljubitelja piva širom svijeta.

5.7.2024.
12:05
VOYO logo

Osim izvanrednog okusa, 1664 Blanc također donosi i element elegancije i sofisticiranosti. Njegova kraljevsko plava boca odmah privlači pažnju i dodaje dozu elegancije svakoj prilici. Odgovara različitim prilikama, bilo da je riječ o opuštenom druženju s prijateljima ili elegantnoj večeri uz obrok. Njegova suptilna i uravnotežena aroma čini ga savršenim izborom za sve one koji traže vrhunsko iskustvo u svakom gutljaju.

Image

1664 Blanc, pivo sa stilom, potiče zajedništvo i uživanje u dobrom društvu, ono briše granice i okuplja ljude oko zajedničkog uživanja u vrhunskom okusu. 1664 Blanc stvoren je za ljubitelje i ljubiteljice dobrog stila i sve one koji i u svakodnevici pronalaze razlog za slavlje i uživanje.  Njihova sposobnost da prepoznaju i cijene kvalitetu u različitim područjima, bilo da je riječ o umjetnosti, dizajnu, hrani, piću ili glazbi, čini ih izvorom inspiracije za sve oko sebe. Njihova strast potiče druge da istražuju i uživaju u raznolikosti svijeta okusa, otvarajući put ka novim spoznajama i iskustvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Borna Jaksic/Pixsell

Ako još niste probali 1664 Blanc, pivo sa stilom, pronađite ga u obližnjim kafićima i bolje opremljenim trgovinama te uživajte u njegovom jedinstvenom okusu. 1664 Blanc dolazi u četiri varijante: staklenoj bočici od 0.33l, limenci od 0.5l, multipakiranju od četiri 0.33l limenke, te točenoj varijanti koja je dostupna u kafićima. Bez obzira na to gdje se nalazite, najbolje je uživati uz 1664 Blanc kada je dobro ohlađen.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo