POKLON PAKET ZA NJEGU LICA ZA TRENUTNI EFEKT BEZ BORA / POKLON PAKET ZA NJEGU LICA ZA TRENUTNI EFEKT BEZ BORA

Image
18.12.2017.
16:09
VOYO logo

BOŽIĆNA ČAROLIJA BEZ BORA

Božićni blagdani se brzo približavaju, a vremena za kupovinu savršenih poklona je sve manje. Pokloni koji će sigurno obradovati svaku ženu su kozmetički proizvodi, proizvodi kojima će njegovati svoje lice i istaknuti svoju ljepotu. dr.brandt je i ove godine pripremio čarobne božićne poklon setove u kojima se nalaze revolucionarni proizvodi, proizvodi koji transformiraju kožu i pružaju moćne rezultate ostavljajući kožu mladolikom i bez mana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POKLON PAKET ZA NJEGU LICA ZA TRENUTNI MAT EFEKT

Poklon set sadrži PoreDermabrasion, jedinstveni mehanički i kemijski piling za proširene pore i proizvod za usavršavanje izgleda tena u jednom te Pores no more refiner, brzo rješenje dr.brandta za besprijekornu kožu koje se uklapa u bilo koji režim dekorativne ili preparativne njege lica, upravo zahvaljujući mogućnosti da trenutačno sakrije pore i matira sjaj.

Image

POKLON PAKET ZA NJEGU LICA ZA SAVRŠENO BLISTAVU KOŽU LICA

Poklon set sadrži dr.brandt mikrodermoabraziju, revolucionarnu formulu dizajniranu kako bi što bolje oponašala ordinacijsku mikrodermoabraziju te Oxygen facial, profesionalnu masku za trenutnu oksigenaciju i čišćenje u vlastitom domu osmišljena da poveća blistavost kože i osnaži umornu i beživotnu kožu. Moćna formula inspirirana je jednim od najpopularnijih tretmana u dr.brandt ordinacijama kako bi spasili svoju kožu od ubrzanog načina života u samo 3 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

POKLON PAKET ZA NJEGU LICA ZA TRENUTNI EFEKT BEZ BORA

Poklon set sadrži Needles no more, revolucionarnu kremu koja brzo i ciljano utječe na mišiće lica uzrokujući zatezanje i zaglađivanje mimičkih bora. Ciljano djeluje na linije i bore na čelu, između obrva i kraj očiju te Needles no more 3-D filer masku, masku inspiriranu dermo filerima koji se koriste u dermatološkim ordinacijama, a koja daje volumen, popunjava bore i preoblikuje konture lica za mlađi izgled kože.

Image

Dr.brandt poklon setove koji donose božićnu čaroliju bez bora potražite u ljekarnama, Mulleru i na delmerion.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo