Play ponuda

Traže ponavljanje prijemnog ispita

shimmer fallback

Oko 50 maturanata je juče protestvovalo ispred zgrade Medicinskog fakulteta u Beogradu

7.7.2013.
20:42
Play ponuda

Budući akademci nezadovoljni kako je prošao prijemni ispit. Oko 50 maturanata koji su polagali prijemni ispit na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu juče je protestovalo ispred zgrade ovog fakulteta, jer je, kako kažu, na prijemnom bilo mnogo nepravilnosti, piše "Kurir".

- Strašno je šta se sve dešavalo na samom prijemnom ispitu. Čuli smo da su se testovi štampali dan pre ispita u obližnjoj fotokopirnici. Sa prijemnog su maturanti izlazili grupno do toaleta i tamo se zadržavali po pola sata. Polaganje nije ni počelo na vreme, već je kasnilo nekih sat vremena - kaže Vanja V., koja je takođe polagala prijemni.

Kako ističu razočarani maturanti, najviše ih je pogodilo to što su dali mnogo novca za same pripreme za prijemni.

- Dali smo više od 70.000 dinara da bismo se pripremili za prijemni. Godinu dana smo svaki dan ostajali na tim pripremama, i na kraju to ništa ne vredi! Neko je uzeo testove, kopirao ih i uradio sva pitanja -, ogorčena je Vanja.

Novinari "Kurira" su pokušali da dobiju odgovore od nadležnih s Medicinskog fakulteta, ali do zaključenja broja niko nije odgovarao na njihove pozive.

Play ponuda
Play ponuda