Play ponuda

Riječki dečki opet se 'povezuju' i pripremaju odličnu svirku

shimmer fallback

Legendarni humanitarni kalendar Riječki dečki, koji je dosad ugostio preko tristotinjak riječkih dečki, ove će godine biti bolji i uspješniji, i to uz pomoć riječkih glazbenika.

13.6.2013.
13:13
Play ponuda

Fotografije za kalendar Riječki dečki 2014. na temu Poveži se! snimat će se na koncertu koji će se održati u srijedu, 19. lipnja na krovu Tower Centera Rijeka.

Kalendar će okupiti riječke glazbenike svih glazbenih opusa, od klasike do rocka, a svima dobro poznata glazbena imena - Belfast Food, En Face, My Buddy Moose, Marinada, klapa Nevera, Voljen Grbac, Dražen Turina Šajeta i bend The Shaiones, Marko Tolja, Alen Polić i Sunshine bend te grupa Padre zajedno s publikom postat će dio kalendara s najvećim srcem. Na stage će se popeti i mali gost iznenađenja koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Riječki glazbenici svirat će samostalno, izvesti svoje poznate hitove, ali nastupit će i u raznim kombinacijama koje će biti moguće čuti samo na ovom jedinstvenom koncertu, u srijedu 19. lipnja i to s početkom u 21 sat.

Tema 'Poveži se!' govori o sinergiji, slozi, povezanosti, a koncert će zasigurno okupiti najviše muškaraca željnih dobre svirke na pozornici, ali i najviše žena u publici.

Cijena ulaznice iznosi simboličnih 10 kuna, a može se kupiti on line putem portala kulturaplus.com, na Info pultu Tower Centera Rijeka (4.kat), u ponedjeljak, 17. lipnja i utorak, 18. lipnja na promotivnom štandu na Korzu te na sam dan koncerta.

Play ponuda
Play ponuda