SFeraKon ovog vikenda u gradu

Dani znanstvene fantastike SFeraKon 2011. održat će se ovog vikenda, od 13. do 15. svibnja u Zagrebu, u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER-a).

10.5.2011.
13:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Program, kao i svake godine uključuje brojna žanrovska i popularno- znanstvena predavanja, prezentacije, okrugle stolove, tribine, kvizove, radionice i ostale točke zabavnog programa. Počasni gosti festivala su srpski spisateljski trojac - Goran Skrobonja, Oto Oltvanji i Darko Tuševljaković koji je u sklopu književne turneje Tri lica knjige nastupao na Istrakonu, a sad ćete na SFeraKonu moći saznati puno više o njima, njihovom radu, strahovima, željama i budućim planovima.

S obzirom da se slijedeće godine u Hrvatskoj održava Europska konvencija znanstvene fantastike, Kontakt 2012, SferaKon ugošćuje i Davea Lallya, predsjednika ESFS-a, Europskog SF društva.

Posjetitelji će i ove godine dobiti zbirku najboljih SF priča pristiglih na natječaj Društva SFera i Mentora. Ovogodišnja, 17. po redu zbirka, nosi naslov '[...]' (znak kojim se zamjenjuje dio teksta koji nedostaje, poznat pod nazivom lakuna).

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali