Kako kupovati namirnice i uštedjeti novac

shimmer fallback

Svatko bi volio uštedjeti nešto novčića ako je to moguće, a mnogima se dogodi da prilikom dolaska u prodavaonicu uzmu puno više nego što im treba, pa na kraju bacaju velike količine hrane.

5.3.2021.
12:26
Play logo

Slijedite ovih nekoliko savjeta stručnjaka kako kupovati namirnice ponuđenih na stranici yahoo.com i iznenadit ćete se koliko možete uštedjeti, a da ne govorimo o tome da će vam se sve rjeđe događati da bacate hranu koju niste uspjeli iskoristiti.

Provjerite koji su artikli na akciji

Ovo pogotovo važi za one skuplje proizvode kao što su smrznute kozice, škampi i neke druge slične stvari koje konzumirate, a mogu duže trajati. Skoro u svakom dućanu uvijek ima artikala koji su na akciji, a ako će vam trebati kad-tad, šteta je propustiti. Nema veze ako ih nećete odmah spremati, kada dođete kući stavite ih u zamrzivač i jednom će dobro doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupujte konzervirane stvari

Zalihe proizvoda u konzervama uvijek dobro dođu i što je najbolje od svega traju i traju. Ako kod kuće imate mjesta za pohraniti ih, ekonomično je napraviti zalihe od svega po malo.

Ne trebaju vam zalihe baš svih artikala

Ako niste neki ljubitelj deserata, ne morate baš uvijek u svom domu imati zalihe proizvoda namijenjenih izradi kolača. Nadalje, možda tu i tamo konzumirate Gorgonzolu ili feta sir, parmezan ili mozzarellu, ali kupujte ih samo ako već u planu imate neki recept i ne kupujte veće količine.

Play logo

Svježe je svježe, ali...

Svježi bosiljak, luk, kupus i mrkva stvari su koje se brzo kvare. Bosiljak možete kupiti u tegli pa ćete ga držati u kuhinji uvijek ćete ga imati svježeg, no, ostale nabrojene namirnice ne kupujte u većim količinama osim ako ih ne koristite iznimno često. Kupujte ih svaki drugi ili treći put kada obavljate nabavku namirnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo