Dani Zabranjeno​g pušenja u Novom Sadu

U petak 15. veljače Zabranjeno pušenje nastupa u Novom Sadu. Uvod u koncert bit će izložba Novi primitivizam za početnike koja se otvara u utorak, 12.2. u novosadskom Studiju M. U subotu 16.2.

11.2.2013.
13:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Grupa Zabranjeno pušenje će u petak, 15.2.2013. u klubu The Quarter održati prvi samostalni koncert u Novom Sadu nakon 3 godine. Koncert je najavljen za 22 sata.

Kao uvod u koncert, u novosadskom Studiju M bit će postavljena izložba "Novi primitivizam za početnike". Otvorenje izložbe će biti u utorak, 12.2.2013. u 14 sati. Izložba će biti otvorena do četvrtka 14.2.2013. do 22 sata. Izložba "Novi primitivizam za početnike" prvi put je bila postavljena u Domu omladine Beograda u 11. mjesecu 2012. godine, a u odnosu na postavku u Beogradu, novosadska će izložba biti bogatija za još 20ak novih eksponata. Ulaz na izložbu je besplatan.

Revolucionarno raspoloženje nije prisutno samo kod publike, već i u redovima Pušenja:

"Domaćice, majke, žene, udarnici! Multimedijalnim, multikulturalnim multispektaklom u klubu The Quarter, uz izložbu "Novi primitivizam za početnike", rekapitulirat ćemo naš rad i napraviti muzički vremeplov za našu dragu publiku u Novom Sadu!", jasno i glasno poručuje Sejo Sexon svim Novosađanima koji će zajedno s njim i ostatkom benda tog 15.2. pjevati kultne hitove Zabranjenog pušenja.

Odmah po završetku novosadskog koncerta, grupa Zabranjeno pušenje kreće put Skopja gdje će u subotu 16.2.2012. održati koncert u klubu Social.

Ulaznice za novosadski nastup Zabranjenog pušenja mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 900 dinara, odnosno po cijeni od 1.100 dinara na dan koncerta i na ulazu u klub. Ulaznice su dostupne na GigsTix prodajnim mjestima - Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (Spens, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator).

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali