Beskućnik živeo na tavanu hotela zajedno sa duhom?

Jezivo

13.9.2013.
10:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tokom lova na duhove u jednom londonskom hotelu sa tavana, odakle se već neko vreme javljao duh i kucanjem komunicirao sa istraživačem Krisom Dejtom, pao je nepoznati čovek i šokirao osoblje i goste hotela.

Vlasnik hotela "Halfway Hotel", Pol Frensis je ispričao da je tog dana 14 gostiju bilo u '"ovu na duhove". Kao i uvek vodio ih je medijum Kris Dejt koji je zamolio duha da mu kucanjem odgovara na pitanja.

- Gosti, kao i osoblje hotela su hteli da vide da li će u tom trenutku neko sići sa tavana odakle je kucanje dolazilo. Dvadeset minuta kasnije sa tavana je skočio nepoznat čovek. Osoblje ga je zgrabilo i izbacilo napolje -, ispričao je 33-godišnji vlasnik hotela, Frensis.

Jedan od gostiju ispričao je ispričao da je čovek sa tavana tvrdio da je beskućnik, iako je nosio brendirane pantalone i da nije imao nikakve veze sa zastrašujućim kucanjem koje je dolazilo sa tavana.

Ipak, mnogi su optužili medijuma Krisa Dejta, koji sebe naziva Najt Rajder, da je varao u lovu na duhove i beskućnika postavio na tavan da glumi javljanje duha. Kris je sve opovrgao tvrdeći da beskućnik nema nikakve veze sa njim.

- To je potpuno neprofesionalno i grozno. Ja nikada tako nešto ne bih uradio. Svom poslu ozbiljno pristupam i mogu sa sigurnošću da kažem da se tu radilo o pravom "lovu na duhove -, tvrdi Kris.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali