Djevice – seksi, nadarene i otkačene

Za Djevice se kaže da su pedantne, racionalne i sklone perfekcionizmu.

22.8.2011.
18:17
VOYO logo

Amy Winehouse 14. rujan 1983. Enfield, London

Amy se na glazbenoj sceni pojavila 2003. godine, da bi četiri godine kasnije svijet osvojila hitom Rehab i odličnim albumom Back to Black. Nažalost, njen 'divlji' stil života utjecao je na njenu umjetnost i rezultirao tragičnom smrću u lipnju 2011. Njena glazba je reflektirala njen eklektičan stil, a s jednakim brojem planeta u Djevici i Vagi – po tri u svakom znaku – predstavljala je interesantan miks logike, emocionalne otvorenosti i kreativnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beyonce Knowles 04. rujan 1981. Houston, Texas (SAD)

Radišna Djevica, Beyonce Knowles, proslavila se kao članica girl benda Destiny's Child. Otkad se posvetila solo karijeri može se pohvaliti impresivnim brojem hitova, kao i kolekcijom od pet Grammyja te nagradama za glumački talent. Nije poznat točan sat njenog rođenja, pa tako ni točan raspored njenih planeta, ali njena posvećenost radu, besprijekoran izgled i imidž, potvrđuju da posjeduje glavne karakteristike Djevice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Princ Harry 15. rujan 1984. London

Princ Harry nema namjeru sjediti mirno dok se njegov stariji brat priprema za preuzimanje trona. Vođen napetim kvadrantom između svog natalnog Sunca i Marsa, Harry je iznimno aktivan muškarac, koji ne preže pred opasnošću. To dokazuje i njegova impresivna vojna karijera, kao i provokativni istupi u javnosti. Iako je sklon pogreškama, Harry uistinu uči iz njih, zahvaljujući analitičkom Suncu u Djevici koje podupire stabilan Mjesec u Biku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nick Cave 22. rujan 1957. Warracknabeal, Victoria (Australija)

On pjeva, piše, glumi – ima li ičeg što ova Djevica ne može?! Ipak najpoznatiji je po svojoj glazbi, a mnogi ga pamte i kao posvećenog kršćanina koji svoju vjeru često ističe u pjesmama. Ova umjetnička duša nije se nikad ženila, ali za to vjerojatno nije kriv nedostatak truda, jer njegova Venera u Škorpionu otkriva želju da se veže, a uz to ima i sina s brazilskom novinarkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo