Mamić – ambasador Hrvatske!

Dinamov gazda Zdravko Mamić jutro nakon plasmana Modrih u Ligu prvaka gostovao je na Anteni Zagreb, gdje je degustirao viskije i nepogrešivo pogađao koji je koje vrste.

24.8.2011.
13:29
VOYO logo

Zdravko Mamić i Igor Bišćan posjetili su u srijedu studio Antene Zagreb kako bi zagrebačkim navijačima poželjeli dobro jutro, i to prvo u Ligi prvaka nakon 12 godina.

Nakon šokantne sinoćnje utakmice, ponosni i sretni zbog velikog Dinamovog trijumfa, prokomentirali su aktualnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije samo Dinamov uspjeh, to je uspjeh cijele Hrvatske i Zagreba. To je odlično za promidžbu naše zemlje. Najesen će se na televiziji stalno vrtjeti motivi Zagreba i Hrvatske. Mi ćemo biti ambasadori države", kazao je Mamić i dodao:

"Dinamo je lokomotiva, zvijezda vodilja. Pokazali smo kako uz vlastiti omladinski pogon možemo učiniti velike stvari. Mi smo ti koji vuku hrvatski nogomet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je ulaskom u Ligu prvaka zaradio 7,5 milijuna eura.

"To nije ni 40 posto našeg budžeta za ovu sezonu, moramo živjeti. Doveli smo pet igrača, a u srijedu će doći i Šimunić. Zoran je noćas otišao u Berlin i sada već ispija kavu s Joeom. Očekujem da će Šimunić u srijedu potpisati ugovor", istaknuo je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvo je bilo slavlje u zrakoplovu na povratku u Zagreb?

"Nisam popio nijedno piće, ništa nisam ni pojeo. Sjedio sam na svom sjedalu i kroz glavu su mi prolazile slike, od djetinjstva i igra u pijesku do slavlja ulaska u Ligu prvaka", izjavio je Mamić te rekao kako ne može obećati da će Sammir i Badelj dočekati Božić u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu ništa obećati!. Mogu vam reći da ćemo učiniti sve da bi Dinamo ojačao. To je u nogometu neminovnost. Klub gotovo 70% živi od transfera. Ako dođe ponuda od 10 ili 11 milijuna eura – Sammira i Badelja ne puštamo, ali ako dođe neka nemoralna ponuda od 15 ili 20, to nećemo odbiti, ali onda ćemo kupiti četiri druga igrača. Malo je klubova koji to trenutačno mogu ponuditi."

SvetiIvan Kelava, novopečeni otac, pobjedu je proslavio sa suprugom i bebom, no zajedno sa suigračima sudjelovao je u zajedničkoj čestitki Miši Kovaču, koji je dobio skupni poziv iz pobjedničke svlačionice uz skandiranje: "Mišo, Mišo!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji korak na Dinamovom putu u Ligu prvaka protekao je gotovo bez ikakvih ekscesa Zdravka Mamića, no dolaskom na Antenu Zagreb jutro poslije nadoknadio je propušteno. Mamić ovog puta nije poderao košulju, ali pri izlasku iz auta stradale su njegove hlače, pa je ovo radijsko slavlje ipak odradio poderan.

Slušatelji Antene doznali su i da će ulaznice za utakmice Lige prvaka, iako skuplje, ostati povoljne i pristupačne svim ljubiteljima nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljkov crveni karton Mamić je komentirao riječima: "Plaćamo cijenu odrastanja i učenja. To je bio maksimalno žuti karton. Sudac je utakmicu koju je Dinamo potpuno kontrolirao pretvorio u pravi horor."

Mamić je slušatelje Antene Zagreb i sve Dinamove navijače pozdravio jednim gromoglasnim, a sad već i legendarnim: "AJMOOOOOOOOOOO!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

arti-201108230975006 arti-201108230934006 arti-201108220158006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo