Afere s različitim ženama iz susjedstva rezultirale su neplaniranim trudnoćama, no čitateljica više ne zna što je istina, a što laž

Anonimna 51-godišnjakinja ispričala je svoju nesvakidašnju priču Deidri Sanders, savjetnici za seks i veze britanskog The Suna.

Naime, ona i suprug bili su zajedno 25 godina i imaju dva sina u dobi od 18 i 16 godina. Odlučili su se razvesti jer više nije bilo ljubavi u njihovom odnosu, a ostali su u prijateljskim odnosima. Nitko od njih kasnije nije pronašao drugog supružnika.

Kada je on ljetos doživio moždani udar, odlučila ga je pozvati da se preseli u njihov zajednički dom kako bi se brinula o njemu. "Nije mi se sviđala ideja da se o njemu brine netko nepoznat dok je najranjiviji", objasnila je čitateljica.

Njen bivši suprug od tada je jako zbunjen. Često zaboravlja gdje se nalazi i tko je ona. No, ponekad ima lucidne trenutke i prisjeća se prošlosti.

"Jedne večeri počeo je plakati. Pitala sam ga što nije u redu pa mi je rekao da više ne može živjeti s krivnjom i da mi nešto mora priznati. Otkrio je da me tijekom braka nekoliko puta prevario, a dva puta je neplanirano dobio dijete s drugim ženama. Rekao je da se radilo o našim susjedama i da je siguran da su njegovi sin i kći još uvijek u našem kvartu", opisala je 51-godišnjakinja.

"Ostala sam bez teksta i otišla iz sobe. Kada sam se vratila, pitao me tko sam ja. Sada ne znam je li govorio istinu i postoje li ta djeca zapravo. Kada sam ga podsjetila na taj razgovor, rekao je da se ničeg ne sjeća. Problem je što je teško razaznati kada je odsutan, a kada ne", dodala je.

Sinovi su shvatili da im nešto skriva, a ona smatra da djeca zaslužuju znati ako imaju još braće i sestara.

"Van sebe sam, teško mi se pomiriti s time da možda nikad neću saznati istinu", zaključila je.

Prihvaćanje istine i priznanje sinovima

"Ovo je ogromno otkriće i nije čudno što ste van sebe. Kao što ste rekli, možda nikad nećete saznati istinu. Možete pitati bivšeg muža kada mislite da je lucidan, ali u jednom trenutku ćete možda morati prihvatiti da je to istina. I da, sinovi imaju pravo znati imaju li još braće i sestara, pogotovo ako postoji mogućnost da to saznaju od nekog drugog. Poštovat će vas više ako im prvi kažete", poručila joj je Deidre.