VEGANKA ŠOKIRALA / Sedmogodišnja djevojčica bjesomučno se češe po glavi jer ima uši, a majka ih odbija ukloniti jer 'ne želi ubijati živa bića'

Image

Žena je bila užasnuta nakon što je njezina susjeda odbila riješiti uši s glavi svoje kćeri jer je veganka

12.8.2023.
12:42
Play logo

Susjeda majke koja odbija uništiti uši na kosi svog djeteta jer "ne želi ubijati živa bića" napisala je na stranici coach.nine.com.au priču u kojoj je objasnila da je njezina sedmogodišnja kćer prijateljica djevojčice iz susjedstva, čiji članovi obitelji su vegani.

shimmer fallback
shimmer fallback

"To je u redu, poštujemo njihov izbor… moj problem je što je nedavno to inače divno dijete bilo u našoj kući i bijesno se češalo, a ja sam otkrila da ima uši", objasnila je u svom pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena je objasnila da joj je, kada je mami veganki spomenula uši, rekla da ne planira ništa poduzeti po tom pitanju jer 'vegani ne ubijaju živa bića'.

"Susjeda mi je rekla da je uši s kose bacala u vrt gdje su imale šanse za preživljavanje. Čeljust mi je udarila o pod", napisala je.

Image
UŠI U KOSI: /

Evo najboljih prirodnih načina kako ih se riješiti u trenu

POGLEDAJTE VIDEO: Veganski hamburgeri

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim ju je upitala što bi trebala učiniti, jer ne želi razdvajati djecu, ali ne želi ni da joj se kći zarazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorila je zabrinutoj susjedi da joj je jedina prava opcija prevencija.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Prestanite se brinuti o (doduše upitnim) roditeljskim metodama vašeg susjeda i usredotočite se isključivo na ono što možete učiniti da svoje vlastite potomke sačuvate od kuge. Držite kosu svoje kćeri što čvršće zavezanu i koristite zaštitni sprej", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavila je: "Moja prijateljica Rebel kune se u kombinaciju regeneratora, ulja čajevca i eukaliptusa te vode, koju raspršuje na kosu svoje djece cijeli tjedan bez pranja."

Play logo

Žena se također našalila da bi mogla osmisliti igru 'frizera' za djecu i uklanjati uši dok se igraju, ali bi riskirala da naljuti mamu veganku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo