VIDJELA KAKO SE ODNOSI PREMA NJENOJ KĆERI: / Majka odgojiteljici priredila nešto što će pamtiti cijeli život

Dvogodišnja kćerka Brittney Nichols tijekom dana boravi u lokalnom dječjem vrtiću i treba joj posebna njega jer ima nekoliko zdravstvenih problema budući da je prerano rođena.

8.5.2016.
10:02
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jednog dana, dok se Nichols vozila u svom automobilu vidjela je odgojiteljicu Chrysty Owens kako cestom pješači prema crkvi, piše Little Things. Riječ je o jednom od onih područja gdje svatko mora imati automobil da bi negdje stigao, pa Nichols nije bilo drago što odgojiteljica mora pješačiti. Osim toga, odgojiteljica Owens najbolje se snalazila s njezinom djevojčicom.

"Svako jutro kad bih je ostavljala u vrtiću Christy je bila vesela i nasmijana", objasnila je Brittney dodajući kako odgojiteljica ima odnos prema svakom od djece kao da su njezina.

Majka se raspitala i u vrtiću o odgojiteljici i tamo su joj potvrdili da ova nema automobil. Htjela je nekako pomoći, ali nije imala dovoljno novca da to napravi sama pa je pokrenula akciju prikupljanja dponacija i za nekoliko tjedana uspjela je odgojiteljici Owens kupiti automobil, platiti auto-školu i osiguranje.

Reakcija odgojiteljice bila je doista dirljiva, nije imala pojma da se skupljaju donacije ali nije ni znala da bilo tko primjećuje koliko ona voli djecu za koju čuva.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali