'JA SAM DOBRA OSOBA' / Šokantna knjiga Josefa Fritzla koji je silovao kćer i s njom dobio 7 djece: 'Primam na stotine ljubavnih pisama'

Image
Foto: Profimedia

U knjizi koju piše, Josef Fritzl opisao je i kako izgleda život u zatvoru u kojem izdržava doživotnu kaznu zbog zlostavljanja kćeri Elisabeth

1.4.2023.
15:43
Profimedia
Play logo

Zloglasni austrijski silovatelj Josef Fritzl za sebe tvrdi da je dobra osoba, kao i odgovoran obiteljski čovjek. Ovaj 87-godišnji osuđenik trenutno služi doživotnu kaznu nakon što je otkriveno da je svoju kćer Elisabeth držao u zatočeništvu 24 godine. Fritzl ju je držao zaključanu u zvučno izoliranoj tamnici ispod svoje austrijske kuće dok je uvjeravao ostatak svoje obitelji da je pobjegla i pridružila se kultu, piše LadBible.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Tijekom tog vremena, silovao je Elisabeth na tisuće puta. Ona mu je rodila sedmero djece. Jedno od djece umrlo je nedugo nakon rođenja, a troje je izvedeno iz tamnice kako bi živjeli s Fritzlom i njegovom ženom, kojima je odobreno da budu udomitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj je šokirao svijet kada je otkriven 2008. nakon što je Elisabethinoj kćeri Kerstin dopušteno da izađe iz komore kako bi primila liječničku pomoć. Ona je poruku koju je napisala Elisabeth hrabro predala medicinskom osoblju koje je obavijestilo policiju.

Godine 2009. Fritzl je osuđen na doživotnu kaznu iza rešetaka i ostaje zatvoren u zatvoru Stein - najsigurnijem austrijskom psihijatrijskom zatvoru. Šokantno, on sada radi na knjizi uz pomoć odvjetnice Astrid Wagner, pod naslovom "Die Abgruende des Josef F",. u prijevodu "Ponori Josefa F.".

Image
AUSTRIJSKI MONSTRUM IDE NA SLOBODU? /

Josef Fritzl mogao bi uskoro izaći iz zatvora: 24 godine je silovao svoju kćer zatočenu u podrumu

Image
AUSTRIJSKI MONSTRUM IDE NA SLOBODU? /

Josef Fritzl mogao bi uskoro izaći iz zatvora: 24 godine je silovao svoju kćer zatočenu u podrumu

Ne razumije zašto ga je žena ostavila

Fritzl u knjizi iznosi tvrdnje koje pokazuju da još uvijek nije voljan preuzeti odgovornost za svoje zločine. Osim što tvrdi da je dobra osoba i odgovoran obiteljski čovjek, hvali se i time da prima na stotine pisama, uglavnom od žena koje su zaljubljene u njega. Fritzl kaže kako ne razumije zašto ga je supruga Rosemarie, koja nije znala za njegove zločine, ostavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi odlomci koje tiskaju lokalni tabloidi tvrde da je bivši inženjer elektrotehnike otac niza izvanbračne djece diljem svijeta, rekavši da ima djecu s nekoliko Indijki i sina Afrikanca koji je danas cijenjeni odvjetnik. Što se tiče njegovog života iza rešetaka, Fritzl opisuje kako se sprijateljio s jednim ubojicom prostitutke koji mu kuha obroke u zatvoru. “Ali ne mogu previše jesti jer se ne želim udebljati”, napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Fritzl izbjegava ulaziti u zatvorsko dvorište jer postoji nekoliko zatvorenika koji samo čekaju da ga prebiju. Unatoč njegovom prošlogodišnjem pokušaju da pređe u blaži zatvor, što bi značilo da bi mogao biti uvjetno pušten, sud je odbio njegovu žalbu.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo