Ljubavna iskra između bračnog para ugasila se nakon što je žena rekla nešto što je povrijedilo njenog supruga

Jedna 29-godišnjakinja s bračnim problemom obratila se Sunovoj savjetnici za veze Deidre Sanders jer želi oživjeti situaciju u spavaćoj sobi koja je zamrla nakon njenog propusta.

Naime, suprug ju je prije šest mjeseci upitao neočekivano pitanje koje je pokrenulo svađu - tko je od muškaraca s kojima se seksala najbolji u krevetu.

"Nisam znala da je uključio sebe u tu listu. Pretpostavila sam da je mislio samo na moje bivše dečke pa sam mu odgovorila da bi to bio jedan tip s kojim sam izlazila i kojeg neću imenovati jer je bio divlji u krevetu", napisala je u pismu.

Suprug joj je sada povrijeđen jer misli kako je imala bolji seksualni život prije nego što ga je upoznala. Iz istog razloga sada više ne želi voditi ljubav s njom.

"Seksali smo se samo nekoliko puta nakon te svađe, a prije bismo to radili dva ili tri puta tjedno. Ponavljala sam mu i ponavljala da nisam uživala u seksu s bivšima koliko uživam s njim i rekla da bude intimniji sa mnom, ali ništa ne pali", otkrila je žena.

'Pokaži mu koliko ga želiš'

"Udarila si supruga tamo gdje ga najviše boli. Nemoj ga samo pitati da budete intimniji. Riječi imaju svoja ograničenja. Pokaži mu koliko ti je seksi tako što ćeš poduzeti prvi korak. Dodiruj ga i pokaži koliko ti je neodoljiv kako bi vratila iskru u vaš seksualni život", savjetovala joj je Deidre.