Svoju potresnu priču svakodnevno dijeli s javnošću i pomaže drugim žrtvama da se nauče nositi s traumama

Ovu djevojku na TikToku prati više od 177.000 ljudi, no na razlogu njezine popularnosti ne bi joj pozavidio baš nitko. Kada joj je bilo 15 godina, Karu Robinson Chamberlain oteo je serijski ubojica, kojemu je ona, nasreću, uspjela pobjeći.

Ta hrabra žena sada koristi platformu TikTok kako bi s javnošću podijelila svoju priču, ali i pomogla drugim žrtvama da se nauče nositi sa svojim traumama.

U lipnju 2002. godine Kara je posjetila prijateljicu, a njezina majka zamolila ih je da joj zaliju cvijeće ispred kuće. Kara se ponudila da to učini sama dok se prijateljica tuširala. Dok je zalijevala cvijeće, prišao joj je nepoznati čovjek pod izgovorom da joj želi dati neke brošure, a onda je u nju uperio pištolj i natjerao je da uđe u njegov automobil.

Zatočena i silovana

Taj muškarac bio je Richard Evonitz, serijski ubojica kojemu su dokazana tri ubojstva, a sumnjiči ga se za još nekoliko. Karu je odvezao u svoj stan, gdje je ostala 18 sati, a tijekom toga ju je razdoblja i silovao.

Kada je on jednom prilikom zaspao, tada 15-godišnja djevojčica uspjela se osloboditi od užeta kojim ju je vezao te je pobjegla. Na ulici je zaustavila motociklista koji ju je odvezao na policiju.

Chamberlain je tek kasnije saznala da je uspjela umaknuti serijskom ubojici. Policija je Evonitza uspjela pronaći - iako je nestao iz grada čim je shvatio da mu je žrtva pobjegla. Do njegova uhićenja, ipak, nikad nije došlo jer je, naime, počinio samoubojstvo kada je shvatio da je okružen policijom i da ne može pobjeći.

Motivacijski govori

Po završetku srednje škole Kara je postala policajka te je tijekom karijere u policiji radila na slučajevima seksualnih napada i zlostavljanja djece. Nakon toga radila je i sa žrtvama zlostavljanja.

Nakon rođenja dvojice sinova, napustila je policijsku karijeru i odlučila postati motivacijska govornica. Na to ju je inspiriralo sudjelovanje u dokumentarcu, u kojemu je ona, s još pet drugih žrtava, podijelila svoju priču.

"To mi je pomoglo da shvatim koliko se kao žena osjećam moćnije kada govorim o tome i koliko mogu drugima pomoći da se osjećaju moćnije", izjavila je ova tiktokerica za Buzz Feed.