Play ponuda

RUKAVICA U LICE: / Odbili sjesti pored policajaca, a oni im svjetski spustili

Image
Foto: Chuck Thomas/Facebook

Skupina policajaca iz Homesteada i Whitakera, jeli su u restoranu, a potom platili račun paru koji nije želio sjesti pored njih.

13.7.2016.
12:22
Chuck Thomas/Facebook
Play ponuda

"Par je krenuo sjesti za stol, ali je onda muškarac pogledao policajce i rekao da tu ne želi sjediti. Premjestili su se na drugu stranu restorana, daleko od njih", kazao je Jesse Meyers, konobar iz restorana Eat N' Park za WTAE.

Jedan od policajaca, Chuck Thomas ispričao je kako je s trojicom kolega došao na večeru u petak, dan nakon pucnjave u Dallasu u kojoj je ubijeno pet policajaca i ozlijeđeno 11 ljudi.

"Kraj nas su htjeli posjesti muškarca i ženu, no on je odmah rekao da tu ne želi sjediti. Pogledali smo se, a govorom tijela mi je jasno rekao da ne želi imati nikakve veze s policijom. Rekao sam mu da ne mora brinuti i da ga nećemo ozlijediti, no on je samo rekao da je sve u redu, da ne želi sjediti kraj nas", kazao je Thomas.

Na Facebooku je napisao kako im se to stalno događa. Stoga je odlučio platiti njihov račun i na njemu napisao: "Gospodine, vaš su račun platili policajci pored kojih niste željeli sjesti. Hvala vam na podršci!"

"Htio sam im poručiti da moramo graditi bolje odnose između policije i zajednice. Dan nakon Dallasa je bilo grozno. Napetost se mogla osjetiti u zraku. Mnogi ljudi su nam samoinicijativno prilazili, zahvaljivali nam, rukovali se s nama i govorili o tome kako su tužni. Ovo je bilo jedino negativno iskustvo tog dana", rekao je Thomas.

Play ponuda
Play ponuda