Iskrena Australka ponosna je na svoje tijelo, ali kaže da bi lagala kada bi rekla da joj se sviđa kako trenutno izgleda

Natalie Maree (30) iz zapadne Australije izazvala je divljenje mnogih kada je nedavno podijelila fotku svog trbuha nakon što je rodila četvorke. Trudnoća može dramatično utjecati na tijelo žene pa ne čudi da nošenje četiri bebe istovremeno ima još veće posljedice.

Objavila je dvije fotke, jednu na kojoj joj majica prekriva trbuh i jednoj na kojoj je otkriven. "Da sam objavila samo prvu, većina bi vjerojatno pisala da izgledam super za nekog tko je rodio četvorke. Da sam objavila samo drugu sliku, vjerojatno bi komentirali kako trebam biti ponosna na svoje tijelo", poručila je majka petero djece u opisu.

Unatoč nezadovoljnosti svojim izgledom, htjela je pokazati stvarno tijelo nakon poroda, dodavši kako je ponosna na sebe.

Natalie kaže kako je njezin trbuh podsjetnik koliko je njeno tijelo snažno. Ona i suprug Kahn su dobili prvo dijete u srpnju 2018. godine. Ubrzo su poželjeli još djece, no imali su poteškoća s plodnošću. Liječnici su joj inducirali ovulaciju redovitim dozama hormona, a jedna od nuspojava tih tretmana je mogućnost višeplodnih trudnoća. Iako su bili svjesni toga, nikada se nisu nadali četvorkama.

Presretna majka sada redovito na Instagramu dijeli crtice iz svog života s petero djece, gdje ju pratitelji hvale zbog iskrenosti.

"Dio mene htio je objaviti samo prvu fotografiju, no drugi dio je htio biti realan. Stvarnost je takva da je u ovom tijelu naraslo četvero malih čuda. Osjećam se predivno na prvoj slici. Stvarnost je da sam prokleto ponosna na to što moje tijelo može, no lagala bih kada bih vam rekla da mi se sviđa kako mi trbuh trenutno izgleda", dodala je Natalie uz fotke.

Pratitelji su joj poručili da je nevjerojatna i savršen uzor svojoj djeci.